Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2010

Ο Εθνικός Φιλιππιάδας έχει επιθετική αφλογιστία

Για έκτο συνεχόμενο παιχνίδι ο Εθνικός Φιλιππιάδας έμεινε χωρίς γκολ και για έκτο συνεχόμενο χωρίς νίκη αφού στα τελευταία 6 παιχνίδια έχει 4 ισοπαλίες και 2 ήττες.
Στο σημερινό παιχνίδι ο Εθνικός αν και ήταν καλύτερος στην μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού, και είχε κατοχή μπάλας δημιούργησε πολλές ευκαιρίες αλλά δεν τα κατάφερε να πετύχει κάποιο γκολ και έτσι έμεινε για ένα ακόμη παιχνίδι στο στείρο 0-0.
Από την άλλη πλευρά η ομάδα της Ζακύνθου ήρθε στην Φιλιππιάδα με στόχο να μην χάσει και με μοναδική επιθετική αιχμή τον Μαρίνο προσπάθησε με αντεπιθέσεις να πετύχει κάποιο γκολ και να φύγει με την νίκη.
Το τελικό 0-0 αδικεί την ομάδα της Φιλιππιάδας η οποία κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξε την Ζάκυνθο στο μισό γήπεδο χωρίς όμως όπως προαναφέραμε να κατορθώσει να διασπάσει την πολυπρόσωπη άμυνα της, και έτσι πέταξε άλλους δυο πολύτιμους βαθμούς.
Διαιτητής ήταν ο Μαλουτάς από την Ημαθία και ήταν μέτριος. Κίτρινες κάρτες είδαν οι: Μπασιούκας, Παλιάγκας, Ευαγγελίδης και Μπούρμπος από τον Εθνικό, ενώ από τη Ζάκυνθο οι Λιβέρης, Στανάιτις. Με δεύτερη κίτρινη αποβλήθηκε ο Σμάρντουχ.
ΕΘΝΙΚΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ (Νίκος Λάππας): Σταυράκης, Πάνου (32΄ λ.τρ. Ευαγγελίδης), Μπαρκώσης, Παλιάγκας, Λέντζος, Λάππας, Κόλλινς, Δημουλιάς (83΄ Μπαλάφας), Ντέτσικας, Μπούρμπος, Μπασιούκας (72΄ Λώττας)
ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ (Σπύρος Μπαξεβάνος): Καλαϊτζίδης, Αποστολόπουλος, Λιβέρης, Γιαντσέλης, Κωστάκης, Μαρίνος (77΄ Στανάιτις), Κόντη (88΄ Κατσαδούρος), Χατζηαντωνίου (60΄ Βασιλειάδης), Σμάρντουχ, Τσουμάγκας, Θανόπουλος

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΝΙΚΟΣ ΛΑΠΠΑΣ:
Για μια ακόμη αγωνιστική δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε και είμαστε πολύ προβληματισμένοι γι αυτό. Αν έχουμε καλή θέση στη βαθμολογία είναι περισσότερο εξαιτίας της αμυντικής συμπεριφοράς μας, που είναι αρκετά καλή.
Δεν αρκεί αυτό. Αν δε σκοράρεις δεν κερδίζεις. Έχουμε πάθος, αγωνιζόμαστε. Ήμασταν άτυχοι με τη βροχή γιατί έγινε βαρύς ο χώρος. Κι αν μια ομάδα θέλει να δημιουργήσει δε μπορεί να το κάνει σε τόσο βαρύ αγωνιστικό χώρο. Σίγουρα μας έλλειψε και ο Φλορένσιο, αλλά αυτό δεν είναι δικαιολογία.
Θα πρέπει να βρούμε λύσεις. Δε σας κρύβω ότι θα μιλήσω με τη διοίκηση. Το πιθανότερο είναι να χρειαστούμε ενίσχυση στην επιθετική γραμμή. Δε γίνεται διαφορετικά.
ΑΓΓΕΛΟΣ ΣΤΑΥΡΑΚΗΣ: Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι πάνω σε ένα βαρύ αγωνιστικό χώρο. Στο αγωνιστικό κομμάτι ήμασταν καλύτεροι από την ομάδα της Ζακύνθου και κυρίως στο πρώτο ημίχρονο όπου είχαμε κάποιες καλές στιγμές για να προηγηθούμε στο σκορ, αλλά δεν τα καταφέραμε. Από εκεί και πέρα συμβιβαζόμαστε με το αποτέλεσμα, παίρνουμε τον βαθμό, και βλέπουμε την συνέχεια που είναι το παιχνίδι με την Νίκη Βόλου όπου θα πάμε για να πάρουμε ότι καλύτερο μπορούμε.


Καλή εμφάνιση στο Αγρίνιο

Σε ημερίδα στίβου που έγινε το Σάββατο στο Αγρίνιο ο Α.Σ. ΑΘΛΟΣ ΑΡΤΑΣ συμμετείχε με 7 αθλητές-τριες και εντυπωσίασε κερδίζοντας τα κολακευτικά σχόλια όλων. Ο κ. Κόκας ήταν απόλυτα ικανοποιημένος από την εμφάνιση των «παιδιών» του που, όχι μόνο φέρανε πολύ καλές επιδόσεις, αλλά έδειξαν ότι έχουν μέλλον για ακόμη καλύτερα πράγματα. «Για την εποχή που βρισκόμαστε οι χρόνοι των παιδιών είναι αρκετά ικανοποιητικοί και πιστεύω ότι φέτος θα κάνουμε σπουδαία πράγματα».
Η Μαγδαληνή Σιαπλαούρα ήλθε 3η στα 400 μ. με χρόνο 63,56, η Ειρήνη Ζάχου 1η στα 100 μ. με 12,74 με 2η την Κέλλυ Τρίμπου με 12,76 και η Γεωργία Μαργώνη στα 80 μ. ήταν 12η. Στα Αγόρια ο Λέτσης Ιωάννης κατέκτησε την 2η θέση με 9,63 και ο Αλέξανδρος Σπανός στα 150 μ. με 19,02 ήλθε 3ος.


Ο Αστέρας Ρόκκα νίκησε με 3-0 στο τοπικό ντέρμπι

Με γκολ του Τάτση από απευθείας κτύπημα φάουλ στο 43΄, του Τσιφλίδη στο 51΄ και του Ευταξία στο 85΄, ο Αστέρας νίκησε την Κυριακή στα Ρόκκα τη Φιλοθέη με 3-0 σ’ ένα ωραίο παιχνίδι με ηλιόλουστο καιρό όπου οι φιλοξενούμενοι είχαν την αριθμητική υπεροχή από το 36΄ λόγω αποβολής του Παπαγιάννη με δεύτερη κίτρινη.
Ήταν ένα εξαιρετικό παιχνίδι στο λασπώδη αγωνιστικό χώρο του γηπέδου με τους φιλοξενούμενους να έχουν κάποια υπεροχή στο 1ο ημίχρονο που δεν μπόρεσαν όμως να αξιοποιήσουν, ενώ αντίθετα, και παρά την αριθμητική τους υπεροχή ήταν αυτοί που δέχτηκαν το γκολ από στημένη φάση.
Στην επανάληψη το ματς ήταν ακόμα καλύτερο, διαφήμιση του ποδοσφαίρου, με την μπάλα να πηγαίνει πάνω κάτω και με ευκαιρίες και για τους δύο. Ενώ όμως ο Ντεκούλης και το δοκάρι σε σουτ του Χρηστογιάννη στο 52΄ αρνήθηκαν το γκολ στους φιλοξενούμενους, οι γηπεδούχοι βρήκαν άλλες δύο φορές το δρόμο προς τα δίχτυα. Δοκάρι είχε και ο Αστέρας στο 13΄ σε μακρινό σουτ του Τάτση σε μια φάση που ο τερματοφύλακας της Φιλοθέης δεν μπορούσε να αντιδράσει.
Αστέρας: Ντεκούλης, Ζίγκηρης, Καραθανάσης, Κακάβας (90+ Δάρδας Α.), Σιαφάκας, Παπαγιάννης, Τσιφλίδης, Τάτσης, Μάλλιος, Λαζαρίδης (71΄ Δάρδας Τ.), Ευταξίας (86΄ Κατσαρός)
Φιλοθέη: Παπαχρήστος, Κολιός, Γιαννούλης (55΄ Καραχάλιος), Μαγκλάρας (58΄ Λέκος), Νικοπολίδης, Γούλας, Χρηστογιάννης, Μπιρμπίλης, Παπάς, Σταμάτης, Διαμάντης (79΄ Δήμος)

Έχασε με 1-0 ο ΠΑΣ Πρέβεζα από τον Τηλυκράτης Λευκάδας

Το παιχνίδι ήταν ένα πραγματικό ντέρμπυ με πολλές φάσεις, δοκάρια, μια κόκκινη κάρτα και ικανοποίησε τους φιλάθλους των δυο ομάδων που το παρακολούθησαν. Το γκολ που έκρινε το γειτονικό ντέρμπι έγινε στο 27΄ με κάθετη πάσα του Πουταχίδη στον Καρακατσάνη, και ο τελευταίος με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Λιάσκου Α.
Ο Τηλυκράτης μετά την νίκη και έχοντας και το απόλυτο στα εκτός έδρας παιχνίδια παρέμεινε στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με συγκάτοικο τον Όλυμπο Κέρκυρας τον οποίο υποδέχεται την Κυριακή στην Λευκάδα, ενώ νικηφόρο ντεμπούτο έκανε ο κ. Ξανθόπουλος, στο πάγκο των «κυανέρυθρων».
Στο παιχνίδι με τον Όλυμπο θα στερηθεί τις υπηρεσίες του αρχηγού της ομάδας Αντρέα Κτενά ο οποίος στο παιχνίδι υπέστη θλάση όπως και του Μπερέρη ο οποίος αποβλήθηκε.


Δύσκολα η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ τη Γ.Ε.ΑΓΡΙΝΙΟΥ με 3-2


Διαφήμιση του βόλεϊ το περασμένο Σάββατο στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης μας, που αποζημίωσε τους πολλούς φιλάθλους που το παρακολούθησαν. Η νίκη για την Αναγέννηση με 3-2 σετ ήλθε μετά από πολύ κόπο και ιδρώτα και αφού ο κ. Πορτοβάρας δοκίμασε πολλά σχήματα.
Με ενθουσιασμό και καλή οργάνωση από τον Κωστανίκο το 1ο σετ το πήρε η Αναγέννηση με 25-22, πολύ πιο εύκολα από ότι δείχνει το σκορ. Στο 2ο η Γ.Ε. Αγρινίου πίεσε από το σέρβις, χάλασε την υποδοχή της Αναγέννησης, ο Κωστανίκος αντίθετα με το 1ο σετ δεν μπόρεσε να μοιράσει σωστά το παιχνίδι και η Γ.Ε.Α. με το ίδιο σκορ 22-25 ισοφάρισε σε 1-1.
Iδιο σκηνικό και στο 3ο σετ με την ομάδα μας να μην έχει λύσεις και εύκολα οι Αγρινιώτες να το κερδίζουν με 17-25 προηγούμενοι με 1-2 σετ. Αλλαγή πασαδόρου στο 4ο με τον Μπέλο στη θέση του Κωστανίκου, αλλά και σωστές οδηγίες του κ. Πορτοβάρα, άλλαξαν το σκηνικό και σαν σε προπόνηση η Αναγέννηση προηγήθηκε 21-6, με το σετ τελικά να λήγει 25-13.
Στο 5ο η ομάδα μας προηγήθηκε 7-5, όμως κόλλησε και πάλι, η Γ.Ε.Α. προηγήθηκε 7-10, εκεί όμως φάνηκε η εμπειρία του Ναζόπουλου που με 2 συνεχόμενες επιθέσεις έδωσε το σύνθημα για αντεπίθεση.
Ο Πλακιάς με έξυπνο σέρβις χάλασε την υποδοχή των φιλοξενούμενων που φάγανε 4 συνεχόμενα μπλοκ και εύκολα πλέον η ομάδα μας πήρε το σετ 15-12 και συνάμα τη νίκη με 3-2.
Αναγέννηση: Ναζόπουλος, Πλακιάς, Κωστανίκος, Ντέντε, Δημητριάδης, Παυλάκης με λίμπερο τον Λιανό αρχική εξάδα και αλλαγές οι Μπέλος, Αγγέλης.
Αρίστη η διαιτησία των κ.κ. Πανούτσου, Κωνσταντίνου του συνδέσμου Άρτας.
Ανω Πόλη - Ομόνοια Ναυπάκτου 0-3
Τα σετ: 23-25, 16-25, 23-25

Δεν υπάρχουν σχόλια: