Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2010

Και τώρα ο Στύλιος στο στόχαστρο!


Το αποτέλεσμα δεν σχολιάστηκε, αλλά βρέθηκε ο στόχος του βουλευτή της ΝΔ Κώστα Παπασιώζου

Για να γίνει εκτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος, συνεδρίασε την περασμένη Δευτέρα το βράδυ η ΝΟΔΕ Άρτας της ΝΔ, αλλά η συζήτηση πήγε αλλού, μιας και κυριάρχησαν οι προβληματισμοί του βουλευτή του κόμματος Κ. Παπασιώζου, για το αν ο εσωκομματικός του αντίπαλος Γιώργος Στύλιος είναι με τον Σαμαρά ή συνομιλεί μυστικά με την Ντόρα Μπακογιάννη και το περιβάλλον της.
Κατέθεσε τις πληροφορίες του ότι τον είδαν κάποιοι (τον αντίπαλο υποψήφιο βουλευτή Γιώργο Στύλιο, για να μην ξεχνιόμαστε) να συνομιλεί με τον σύζυγο της Ντόρας Μπακογιάννη κ. Κούβελο και αυτό τον οδήγησε στο συμπέρασμα, ότι δεν έχει καθαρή στάση απέναντι στο κόμμα και άρα πρέπει η παρουσία του και η συμμετοχή του σε όποιες διαδικασίες να ελεγχθεί.
Ένας ακόμη λόγος που κατά τον κ. Παπασιώζο, ο υποψήφιος βουλευτής Γιώργος Στύλιος, έχει αμφιλεγόμενη πορεία, είναι ότι όπως είπε δεν έχει σεβαστεί τους θεσμούς. Την μια, είπε, ζητούσε να μετρηθεί για υποψήφιος δήμαρχος, την άλλη για αντιπεριφερειάρχης και την επόμενη για βουλευτής. Τις επιλογές του υποψηφίου βουλευτή χαρακτήρισε επιπόλαιες και ότι δεν βοηθούν το κόμμα, που μπορεί άμεσα να πάει σε εκλογές, σύμφωνα με τις πληροφορίες του.
Αυτή η αφορμή τον οδήγησε σε σκέψεις, για το πώς μπορεί να είναι το ψηφοδέλτιο του κόμματος σ’ αυτές τις εκλογές, σημειώνοντας ότι σ’ αυτό μπορεί να μετέχει ο αποτυχών υποψήφιος δήμαρχος Γιώργος Παπαβασιλείου, γιατί ως υποψήφιος έλαβε ένα πολύ καλό ποσοστό (αυτή μπορεί να ήταν η μοναδική του σκέψη για το αποτέλεσμα των εκλογών). Αναφέρθηκε και στους υπόλοιπους που μπορούν να είναι υποψήφιοι, λέγοντας πως πρέπει να είναι υποψήφιος ο γιατρός Βαγγέλης Παπαδημητρίου, που κόπηκε στις προηγούμενες εκλογές την τελευταία στιγμή, να αναζητηθεί και μια γυναίκα και να πάει το κόμμα στις εκλογές όποτε κι αν γίνουν.
Δεν του υπενθύμισε κανένας απ’ τους παριστάμενους που τον άκουγαν με προσοχή, ότι η συγκρότηση του ψηφοδελτίου του κόμματος, για κάθε νομό είναι αποκλειστικό προνόμιο του προέδρου του κόμματος και ο βουλευτής, μέσα και στην δική του ανασφάλεια της επανεκλογής, τώρα που έρχονται άσχημα μηνύματα, συνέχισε να… συγκροτεί το ψηφοδέλτιο, αφήνοντας απ’ έξω τον υποψήφιο βουλευτή Γιώργο Στύλιο, για τον οποίο είπε πως ήταν υποψήφιος δυό ή τρεις φορές και δεν έκανε τίποτα.
Αφού ο βουλευτής κατέθεσε τις ανησυχίες του για την δική του πολιτική επιβίωση και αφού αυτές τις ανησυχίες τις βάφτισε ανάλυση των εκλογικών αποτελεσμάτων, η σεμνή τελετή της απολογιστικής συνεδρίασης της ΝΟΔΕ Άρτας της ΝΔ, έλαβε τέλος.
Να σημειώσουμε ότι τα κεντρικά πρόσωπα των εκλογών, είτε απέτυχαν, είτε πέτυχαν στις εκλογές, δεν έδωσαν το παρόν. Απόντες από την συνεδρίαση, όπου εκλήθησαν να καταθέσουν τις απόψεις τους ήταν οι υποψήφιοι με το κομματικό χρίσμα Γιώργος Παπαβασιλείου και Γιάννης Κόκλας, ο εκλεγείς αντιπεριφερειάρχης Κώστας Παππάς και φυσικά ο υποψήφιος βουλευτής Γιώργος Στύλιος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: