Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2010

Στην γωνία ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ, θα οδηγηθεί σε παραίτηση;


Απολογισμό ευθυνών, που του καταλογίζονται από πολλά μέλη της ΝΟΔΕ της ΝΔ, αλλά και φίλους του κόμματος, εκλήθη να κάνει και ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Άρτας Στάθης Νάνος, ο οποίος όμως ακολούθησε την… κουτοπόνηρη τακτική της μεταφοράς των ευθυνών, σε μέσα ενημέρωσης, τα οποία δεν προέβαλλαν τις θέσεις του. Άφησε και την προβοκάτσια να υπάρχει, σημειώνοντας ότι τα μέσα δεν τον προέβαλαν, γιατί δεν είχε χρήματα να πληρώσει. Είπε όμως κάτι που τον εκθέτει και το καταγράφουμε:
-Μόνο το site monoplio.gr, προβάλλει τις απόψεις του και εκεί θα καταθέσει και κάποιες σαν απολογισμό των πεπραγμένων του στην προεκλογική περίοδο.
Και καλά τα άλλα μέσα, δεν τον προβάλουν, ούτε προέβαλαν τις απόψεις του κατά την προεκλογική περίοδο. Στο συγκεκριμένο site, που διατείνεται πως προβάλει τις απόψεις του, ποιες δηλώσεις του και ποιες εκκλήσεις δημοσιεύτηκαν, ώστε να δικαιολογεί, την μομφή που κάνει στα τοπικά μέσα ενημέρωσης, για να καλύψει την δική του ανεπάρκεια.
Το ψάξαμε το θέμα. Σ΄ όλη την προεκλογική περίοδο, που το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, έπρεπε να δώσει τα πάντα για στηρίξει τους υποψηφίους του, ο Νάνος πρόεδρος της ΝΟΔΕ Άρτας, δεν εξέδωσε καμία ανακοίνωση και δεν δημοσιεύτηκε και στο αγαπημένο του site καμία απολύτως δήλωση.
Τα πράγματα για τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ, που είναι στο στόχαστρο και εκλεγμένων και μη εκλεγμένων υποψηφίων του κόμματος, γίνονται πιο δύσκολα, μιας και ο αφορισμός του, για τα κακά μέσα ενημέρωσης που δεν τον προέβαλαν, δεν πιάνει.
Θα πρέπει να αναζητήσει αλλού τα επιχειρήματα, για να αποδείξει ότι ήταν παρών στην προεκλογική περίοδο και εν πάση περιπτώσει, προσπάθησε κάτι να κάνει. Αλλά είναι πολύ δύσκολο να τα βρει, αφού η προεκλογική του δραστηριότητα εξαντλήθηκε μακριά απ’ το κέντρο της Άρτας, όπου μάλλον είχε περισσότερα ενδιαφέροντα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: