Πέμπτη, 30 Δεκεμβρίου 2010

Η «12η» Περιφερειακή Σύμβουλος «της ενότητας Άρτας»


H Μαρία Τσουλάκη-Μπίστα είναι Δικηγόρος στα Γιάννενα και μέχρι σήμερα ήταν Αντινομάρχης Ιωαννίνων. Στις πρόσφατες εκλογές έθεσε υποψηφιότητα για Περιφερειακή Σύμβουλος Ιωαννίνων με τον συνδυασμό της Αξιοβίωτης ανάπτυξης Ηπείρου του κ. Καχριμάνη και εκλέχθηκε.
Κάνουμε αυτή την αναφορά γιατί η σημερινή αντινομάρχης, έχει την καταγωγή από τις Πηγές της Άρτας, το οποίο τόπο απ’ ότι γνωρίζουμε τον υπεραγαπά. Την γνωρίσαμε από την έντονη δράση της για την ανακατασκευή της Γέφυρας Κοράκου. Μάλιστα ήταν εκείνη που ενεργοποίησε την Νομαρχία Ιωαννίνων και προσωπικά τον αυριανό και πρώτο εκλεγμένο περιφερειάρχη Ηπείρου κ. Καχριμάνη, προς αυτή την κατεύθυνση.
Έτσι είναι βέβαιο ότι η Μαρία Τσουλάκη -και είμαστε σίγουροι γι’ αυτό- ότι η ματιά της θα είναι πάντα και ευχάριστα στραμμένη προς τον τόπο της καταγωγής της, ο οποίος όπως και η ίδια γνωρίζει έχει πολλά, μα πάρα πολλά προβλήματα. Και όταν εννοούμε Πηγές Άρτας, σίγουρα μιλάμε για όλον τον Δήμο Γεωργίου Καραϊσκάκη, αλλά και για ολόκληρα τα Τζουμέρκα...

Ν.Κ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: