Πέμπτη, 30 Δεκεμβρίου 2010

Όμιλος Μασούτη στην Άρτα και την Ήπειρο

Την παρουσία του στην Ήπειρο ενδυναμώνει ο Όμιλος Μασούτη. Η συγκεκριμένη περιφέρεια αποτελούσε το βασικό πεδίο για τον αναπτυξιακό σχεδιασμό της αλυσίδας σούπερ μάρκετ και αυτό αποδεικνύεται και από το γεγονός πως η βορειοελλαδίτικη επιχείρηση προχώρησε στην αγορά του πάγιου εξοπλισμού έξι καταστημάτων της Ατλάντικ στην ευρύτερη περιοχή.
Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για τρία καταστήματα στα Ιωάννινα, δύο στην Πρέβεζα και ένα στην Άρτα. Σημειώνεται πως σε ρεπορτάζ του Retail Today το Φεβρουάριο του 2010 είχε επισημανθεί πως η συγκεκριμένη περιφέρεια θα αποτελέσει τη βασική περιοχή ανάπτυξης του Ομίλου Μασούτη για τα επόμενα δυο χρόνια, με την αρχή να εκτιμάται πως θα γίνει από τα Ιωάννινα με κατάστημα της αλυσίδας στο εμπορικό κέντρο που φιλοξενεί και το νέο μέλος της οικογένειας ΙΚΕΑ στη χώρα μας.
Ήδη από τότε, αρκετό καιρό πριν από την υπαγωγή της Ατλάντικ στο 99 και την έναρξη του σχεδίου αναδιάρθρωσής της, οι άνθρωποι της Μασούτης έκαναν λόγο για την παρουσίαση 5-6 καταστημάτων τους στην περιφέρεια της Ηπείρου μέχρι το 2012, ενώ άφηναν ανοιχτό και το ενδεχόμενο εξαγοράς κάποιας τοπικής μικρής αλυσίδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: