Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2010

Καλό τεστ για το βόλεϊ της Αναγέννησης

Στο πρώτο επίσημο φιλικό πού έδωσε η Αναγέννηση έχασε στην Πρέβεζα από την ομώνυμη ομάδα με 3-0 σετ (25-20, 25-20, 25-19). Κατόπιν συμφωνίας των προπονητών παίκτηκε και 4ο σετ, το οποίο η ομάδα μας επίσης έχασε με 25-23.
Ας σημειωθεί ότι η ομάδα της Πρέβεζας αγωνίζεται στη Β΄ Εθνική και αυτά τα παιχνίδια είναι μιας πρώτης τάξης ευκαιρία για να βρεθεί η χημεία μεταξύ των παικτών, αφού ούτε λίγο ούτε πολύ αποκτήθηκαν φέτος 8 καινούργιοι αθλητές. Ο προπονητής της Αναγέννησης Αποστόλης Πορτοβάρας χρησιμοποίησε διάφορα σχήματα, δεν έμεινε ικανοποιημένος συνολικά από την εικόνα της ομάδος του και όπως χαρακτηριστικά μας είπε: «Θέλουμε πολύ δουλειά, για να μάθει ο ένας τον άλλο, να γίνουμε ομάδα με την σημασία της λέξης ούτως ώστε ο ένας να βοηθάει τους πολλούς και οι πολλοί τον ένα». Αγωνίστηκαν οι Ναζόπουλος Γεώργιος, Πλακιάς Κώστας, Αγγέλης Παντελής, Κωστανίκος Αλέξης, Παυλάκης Θεοφάνης, Ντέντε Γιάννης, Δημητριάδης Άκης, Λιανός Αλέξης, Λουκάς Μάριος, Τσάνης Μάριος και Παπαγιάννης Νίκος.
Αύριο Σάββατο η Αναγέννηση θα δώσει νέο δυνατό φιλικό στα Γιάννενα με την ομάδα της Φ.Ε.Ι. που αγωνίζεται επίσης στη Β΄ Εθνική κατηγορία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: