Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2010

Κάνει καλή δουλειά ο Διομήδης

Πολύ καλή είναι η επικοινωνία, που έχει με όλους τους κατοίκους του νομού Άρτας, ο δικηγόρος Διομήδης Τσιμπερλένιος, που είναι υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος, με τον συνδυασμό του Αλέξανδρου Καχριμάνη «Αξιοβίωτη Ανάπτυξη Ηπείρου».
Ήδη έχει περιοδεύσει σε πολλά χωριά του νομού μας και ανέλυσε το πρόγραμμα και τους στόχους του συνδυασμού που ανήκει, σημειώνοντας ότι ο αγώνας του είναι ανιδιοτελής και έχει ως μοναδικό στόχο την προσφορά στον τόπο.
Με εκλογική βάση τα χωριά του Δήμου Τετραφυλλίας, όπου οι κάτοικοι τον εκτιμούν, ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος, περιοδεύει σ’ όλα τα χωριά του νομού και καθημερινά όλο και περισσότεροι συμπολίτες μας, δείχνουν την εκτίμησή τους, στο πρόσωπό του.
Ιδιαίτερη ευαισθησία δείχνει ο Διομήδης Τσιμπερλένιος και σε θέματα που αφορούν τον πολιτισμό και τους νέους, μιας και ο ίδιος βιώνει την αγωνία των νέων, για το καλύτερο μέλλον.
Βεβαίως γνωρίζει πολύ καλά από εκλογές ο Διομήδης Τσιμπερλένιος και κάνει αυτό που είναι αναγκαίο. Μέχρι και την τελευταία στιγμή, κοντά στους πολίτες, οι οποίοι θα του δώσουν την δύναμη να κάνει πράξη, όσα τώρα συζητάει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: