Πέμπτη, 21 Οκτωβρίου 2010

Δυναμική η παρουσία του Στάθη Γιαννούλη


Δημιουργεί προοπτικές νίκης για τον ανεξάρτητο συνδυασμό του

Δυναμική η συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο, όπως δυναμική είναι και η προεκλογική πορεία του ανεξάρτητου υποψήφιου δημάρχου Ν. Σκουφά Στάθη Γιαννούλη.
Καταλήγοντας μια αυτοδιοικητική πορεία, ο ανεξάρτητος υποψήφιος δήμαρχος έχει κάθε λόγο να αισιοδοξεί, μιας και η προσπάθειά του εκτιμήθηκε απ’ τους πολίτες, οι οποίοι δείχνουν να αποστρέφονται τις κομματικές επιλογές και επιθυμούν να συμπαραταχθούν με τους ανεξάρτητους υποψηφίους, οι οποίοι μπορούν να ενώσουν και με βάση την ενότητα των πολιτών να προχωρήσουν και στην αντιμετώπιση των προβλημάτων.
Αυτό ήταν και το μήνυμα που έστειλε ο υποψήφιος δήμαρχος Στάθης Γιαννούλης, στην μεγάλη συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε στο Πέτα το περασμένο Σάββατο. Σημείωσε χαρακτηριστικά: «Σας είναι ήδη γνωστή η απόφασή μου να είμαι ανεξάρτητος υποψήφιος Δήμαρχος στις επερχόμενες εκλογές του Νοέμβρη. Μια απόφαση στην οποία βάραινε πολύ η αγάπη και η εμπιστοσύνη που δείχνετε καθημερινά στο πρόσωπό μου, σε συνδυασμό με την πίστη και την ελπίδα ότι θα ξεκινήσουμε μαζί μια δημιουργική τετραετία με όραμα και προοπτική για την ανάπτυξη του Δήμου μας».
Ενδιαφέρουσα η αναφορά στις επιλογές του υποψηφίου δημάρχου Στάθη Γιαννούλη, που στην συνέχεια αναφέρθηκε στους στόχους του και τις επιδιώξεις του. Επεσήμανε χαρακτηριστικά: «Δεν σας κρύβω ότι στην αρχή της προσπάθειάς μου για την συγκρότηση του συνδυασμού μας προβληματίστηκα πολύ κατά πόσο θα μπορούσα να δημιουργήσω ένα ανεξάρτητο, πολυσυλλεκτικό ψηφοδέλτιο που να το απαρτίζουν-πέρα από κομματικές ταυτότητες-άτομα ικανά και καταξιωμένα στην τοπική μας κοινωνία.
Σήμερα αισθάνομαι ιδιαίτερα ευτυχής, εφόσον ο συνδυασμός μας αποτελείται από τέτοια άτομα, τα οποία κατάλαβαν ότι δεν έχουμε την πολυτέλεια να μετατρέψουμε το Δήμο μας σε πεδίο άγονων κομματικών αντιπαραθέσεων και συστρατεύτηκαν στην κοινή προσπάθεια για το καλό του, για το καλό όλων μας».
Ικανοποιημένος για την στήριξη που του παρέχουν όλοι οι συμπολίτες του εμφανίστηκε ο κ. Γιαννούλης για να επισημάνει: «Διαπίστωσα με ευχαρίστηση ότι οι συνδημότες μας που μας στηρίζουν προέρχονται από όλο το πολιτικό φάσμα, έχοντας τα ίδια ενδιαφέροντα και την ίδια αγωνία και προσφέρονται να συνδράμουν με οποιοδήποτε τρόπο για την επιτυχία αυτού του συνδυασμού».
Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στην σημασία των εκλογών της 7ης Νοεμβρίου, στην ομιλία του ο κ. Γιαννούλης, για να επισημάνει ότι δεν είναι ώρα για πειραματισμούς. Είπε χαρακτηριστικά: «Οι εκλογές της 7ης Νοεμβρίου δεν είναι η ώρα των πειραματισμών …Είναι η ώρα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, η δική μας ώρα, είναι η ώρα των ενεργών πολιτών, η ώρα της μικρής μας κοινωνίας που ελπίζει και στηρίζεται σε όλους εμάς για να ορθοποδήσει, να λύσει τα προβλήματά της, να πορευτεί στο απαιτητικό μέλλον που ανοίγεται μπροστά μας. Και μας θέλει όλους μαζί, ενωμένους, με τόλμη και αποφασιστικότητα, με διάθεση για προσφορά, χωρίς κομματικούς εναγκαλισμούς, οι οποίοι χρόνια τώρα …απαγορεύουν τη συνεργασία σε πολλούς ικανούς και αξιόλογους συνδημότες μας, που τόσο έχουμε ανάγκη όλοι μας.
Ήταν επιτακτική ανάγκη κάποιοι να τολμήσουν την υπέρβαση, εμείς στο Kομπότι το κάναμε και τα καταφέραμε Μετατρέψαμε τον δήμο μας σ΄ ένα δήμο όμορφο καθαρό ανθρώπινο, λειτουργικό και κυρίως φιλικό για τους δημότες .
Ξεκινάμε τώρα όλοι μαζί τρεις δήμοι και μια κοινότητα να κάνουμε τον δύσκολο αυτό δήμο διοικητικά, οικονομικά ,τεχνικά αυτόνομο και κυρίως με προοπτική ανάπτυξης».
Με την προσπάθεια που έγινε για την συγκρότηση του ανεξάρτητου συνδυασμού, μπήκαν στο προσκήνιο νέοι άνθρωποι, οι οποίοι μπορούν να φέρουν το νέο, είπε σε άλλο σημείο της ομιλίας του ο κ. Γιαννούλης. Πιο συγκεκριμένα είπε: «Η επιλογή των υποψηφίων βάζει στην πρώτη γραμμή ανθρώπους με όραμα, μεθοδικότητα και θέληση να εκφράσουν τις σύγχρονες απαιτήσεις στο χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
Σας διαβεβαιώνω ότι βάλαμε τον πήχη ψηλά και δε θα λύσουμε τα προβλήματα του Δήμου μας με κινήσεις αποσπασματικές και εντυπωσιασμού, αλλά με σχεδιασμό, οργάνωση και σκληρή δουλειά.
Διαθέτουμε την εμπειρία, την επιστημονική επάρκεια και τεχνογνωσία, που θα αποτελέσουν πολύτιμα εφόδια στο δύσκολο έργο που θα αντιμετωπίσουμε.
Ξεκινάμε μια πορεία με μοναδικό προσανατολισμό και στόχο την αξιοποίηση όλων των δυνατοτήτων του τόπου μας και την προάσπιση των κοινών συμφερόντων μας.
Όπλα μας θα είναι η σοβαρότητα η εντιμότητα, η αγάπη για τον τόπο μας, η γνώση των προβλημάτων που μας απασχολούν , η σχέση εμπιστοσύνης και ειλικρίνειας με τους συνδημότες μας, η διαφάνεια, η αποτελεσματικότητα.
Αισθανόμαστε δυνατοί! Και καθημερινά γινόμαστε πιο δυνατοί αντλώντας από τη δική σας δύναμη και όχι από μεταγραφές που δεν κρύβουν τίποτα άλλο από την ιδιοτέλεια.
Γι’ αυτό και δε θα παρασυρθούμε σε μικροπρέπειες, μικρόψυχες αντιπαραθέσεις και λασπολογίες, Δε ταιριάζουν αυτά σε μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: