Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2010

Περιόδευσε στην αγορά της Άρτας ο Αλέξανδρος Καχριμάνης


Στην αγορά της Άρτας περιόδευσε χθες ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αλέξανδρος Καχριμάνης και συνομίλησε με τους καταστηματάρχες, τους απλούς πολίτες και φυσικά τους νέους.
Ιδιαίτερα θερμή η υποδοχή που βρήκε απ’ τους πολίτες της Άρτας, με την παρουσία τους έδωσαν το μήνυμα της αισιοδοξίας για τις εκλογές, ενώ δεν ήταν λίγοι αυτοί που έκαναν αναφορά και στις δημοσκοπήσεις που είδαν το φως της δημοσιότητας και τον φέρνουν ως φαβορί για τη νίκη στην Περιφέρεια Ηπείρου.
Απλός και με υπομονή ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αλέξανδρος καχριμάνης, συζήτησε όλα τα προβλήματα που του τέθηκαν, για να δώσει έμφαση στον αγροτικό χαρακτήρα του νομού Άρτας και να υπερτονίσει, ότι για τον συνδυασμό του και τον ίδιο προσωπικά προτεραιότητα αποτελούν τα εγγειοβελτιωτικά και αποστραγγιστικά έργα της πεδιάδας Άρτας.
Ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος εμφανίστηκε στις συζητήσεις που έγιναν, για τα θέματα που αφορούν στον Αμβρακικό, την προστασία του και την ανάπτυξή του.
Γενικά πάντως η εντύπωση που άφησε σε όσους είχαν την δυνατότητα να συζητήσουν μαζί του, ήταν πολύ καλή, γεγονός που ενίσχυσε την αισιοδοξία των συνεργατών τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: