Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2010

Με παράπονα από την διαιτησία ο Εθνικός

Σε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι και με λίγες φάσεις μπροστά στις δυο εστίες ο Εορδαϊκός με ένα γκολ που πέτυχε στο 17΄ λεπτό ο Τσιανάκας με κεφαλιά πήρε την νίκη στο ντέρμπυ κορυφής απέναντι στον Εθνικό Φιλιππιάδας.
Οι γηπεδούχοι είχαν στον πρώτο ημίχρονο κατοχή μπάλας χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να δημιουργήσουν επικίνδυνες καταστάσεις μπροστά στην εστία του Σταυράκη.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Εθνικός Φιλιππιάδας ανέβασε κατακόρυφα την απόδοση, είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, και δικαιούνταν τουλάχιστον τον βαθμό της ισοπαλίας.
Ο Εθνικός διαμαρτύρεται έντονα για την φάση του 54΄ λεπτού με κεφαλιά ο Λάππας ύστερα από παράλληλη σέντρα του Μπούρμπου έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Λοντίγκιν, και αφού πρώτα βρήκε σε αμυντικό, αλλά ο δεύτερος βοηθός Πατσιάς της ΕΠΣ Μακεδονίας, ακύρωσε το κανονικό γκολ ως οφσάιντ.
Διαιτητής ο κ. Ίσαρης, με βοηθούς τους κ. Καραϊσαρίδη της ΕΠΣ Πιερίας και τον κ. Πατσιά της ΕΠΣ Μακεδονίας.
ΕΟΡΔΑΙΚΟΣ: Λοντίγκιν, Ριζούλης, Κουρούπης (58΄ Πασιαλής), Κριτσωτάκης (81΄ Κάλφας), Τσιανάκας, Δεληζήσης, Μουδούρογλου, Χιντζίδης, Μπανούσης (70΄ Καραμπατζάκης), Προβίδας, Τομαράς.
ΕΘΝΙΚΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ: Σταυράκης, Πάνου, Μπαρκώσης, Παλιάγκας, Λέντζος, Μπαλάφας Δ.Α. (66΄ Δημουλιάς), Λάππας, Γατσέλος (77΄ Λώττας), Φλορένσιο, Μπούρμπος, Ντέτσικας.

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΤΣΩΛΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: