Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2010

Τον γνωρίζουν και τους γνωρίζει…


Κινητικός και μεθοδικός στον προεκλογικό του αγώνα ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος του συνδυασμού «ΓΕΦΥΡΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ» Γιάννης Νικολάου. Γνωρίζει πολύ καλά όλους τους πολίτες του νέου Δήμου, όπως επίσης πολύ καλά τον γνωρίζουν και οι πολίτες, οι οποίοι δείχνουν να αποδέχονται τις προτάσεις του και να επιθυμούν να είναι στα έδρανα του νέου Δημοτικού Συμβουλίου.
Ιδιαίτερη έμφαση δίνει ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Νικολάου, σε θέματα που αφορούν τη νεολαία και για τα οποία η νέα δημοτική αρχή, που θα είναι ο συνδυασμός στον οποίο ανήκει, θα πρέπει να δώσει ιδιαίτερη έμφαση. Πολιτιστικές και αθλητικές δραστηριότητες, με συνέχεια και συνέπεια είναι ο στόχος του. Μας έλεγε ότι οι νέοι της πόλης και των χωριών, θα πρέπει να βρουν δημιουργικές διεξόδους.
Εξ ίσου σοβαρό είναι και το θέμα των κοινωνικών παρεμβάσεων, για συμπολίτες μας που αντιμετωπίζουν προβλήματα και δεν έχουν κανέναν να τους συμπαρασταθεί. Στα θέματα αυτά, ως δημοτική αρχή θα δείξουμε ιδιαίτερη ευαισθησία, λέει ο Γιάννης Νικολάου και το εννοεί.
Τέλος, απαντώντας σε ερώτησή μας, για την τύχη του συνδυασμού που ανήκει ο Γιάννης Νικολάου, εμφανίστηκε ιδιαίτερα αισιόδοξος, λέγοντας ότι όπου βρεθεί συναντάει την προθυμία των απλών πολιτών, να στηρίξουν τον συνδυασμό και την δεδομένη θέληση, να είναι ο Γιάννης Παπαλέξης, ο πρώτος δήμαρχος του νέου διευρυμένου Δήμου Αρταίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: