Πέμπτη, 21 Οκτωβρίου 2010

Τον πολίτη σε πρώτο πλάνο θέλει ο Γιάννης Σφρίντζερης


Ουσιαστική είναι η παρέμβαση που κάνει ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Ζηρού Γιάννης Σφρίντζερης, θεωρώντας ότι ήρθε η ώρα των πολιτών, αφού και αυτός σ’ αυτήν την κατεύθυνση λειτούργησε και θα λειτουργήσει.
Σε μήνυμά του προς τους πολίτες αναφέρει:
«Αυτές οι εκλογές στην αυτοδιοίκηση, μετά την διοικητική μεταρρύθμιση που έφερε ο Καλλικράτης, σηματοδοτούν την ώρα των πολιτών. Όλοι μαζί, εμείς οι πολίτες μπορούμε να πάρουμε τις τύχες τόπου μας, στα χέρια μας. Να αποφασίσουμε για τα προβλήματα που μας αφορούν και για το μέλλον του τόπου μας, χωρίς την κομματική ντιρεκτίβα, χωρίς τις αποφάσεις που λαμβάνουν κάποιοι στα κομματικά επιτελεία για μας, χωρίς εμάς.
Αποφάσισα να στρατευτώ στην προσπάθεια του ανεξάρτητου υποψηφίου δημάρχου Γιώργου Ζυγούρη, θεωρώντας ότι ο ανεξάρτητος συνδυασμός του οποίου ηγείται, έχει τα χαρακτηριστικά που προανέφερα. Όπως ακριβώς είναι και το όνομά του: «ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ». Στο πλαίσιο αυτού του συνδυασμού, όλοι οι πολίτες έχουν άποψη και η άποψη του κάθε πολίτη, έχει την ίδια αξία, γιατί δεν υπάρχουν από πίσω κόμματα και παρατάξεις, οι οποίες θα προσμετρούν κατά τα δικά τους μέτρα και σταθμά, την άποψη των πολιτών.
Αλλάζουμε εποχή. Στο νέο Δήμο Ζηρού, όλοι οι πολίτες καλούμαστε να κάνουμε την δική μας υπέρβαση. ΝΑ ασχοληθούμε με τα μικρά και τα μεγάλα προβλήματα. Να καταθέσουμε την αγωνία μας, για το μέλλον των παιδιών μας. Να συμμετέχουμε σε κάθε διαδικασία που μας αφορά και σε κάθε προσπάθεια που γίνεται για το καλύτερο μέλλον όλων μας.
Γι’ αυτό και με την επικοινωνία μας αυτή, σας καλώ, να λειτουργήσουμε ως υπεύθυνοι πολίτες και να κάνουμε πράξη τα οράματά μας.
Γι’ αυτό ζητώ την στήριξή σας. Να εργαστώ με όλες μου τις δυνάμεις, για το καλύτερο αύριο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: