Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2010

Παντού δίνει το παρόν…


Ο νομάρχης Πρέβεζας Βασίλης Ιωάννου και με την ιδιότητα του μέλους του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, προλόγισε προχθές τον υποψήφιο δήμαρχο Γιάννη Παπαλέξη, στην εκδήλωση των εγκαινίων του εκλογικού του κέντρου, που έγινε υπό βροχή, αλλά με την μαζική παρουσία των πολιτών.
Δυναμικός στο λόγο του ο νομάρχης Πρέβεζας Βασίλης Ιωάννου, δίνει την μάχη των αυτοδιοικητικών εκλογών, με πάθος, χωρίς να είναι ο ίδιος υποψήφιος, αλλά με σαφή την πρόθεσή του, να στηρίξει σε όλη την Ήπειρο, τους συνδυασμούς που στηρίζει το ΠΑΣΟΚ, με μεγαλύτερη την αγωνία του, για την επιτυχία του συνδυασμού του υποψήφιοθυ περιφερειάρχη Βαγγέλη Αργύρη. Συνεργάζονται στενά και καθημερινή είναι η επικοινωνία τους, ώστε σε κάθε περίπτωση προβάλλει τις απόψεις του συνδυασμού και του υποψηφίου περιφερειάρχη.
Κατά τον τρόπο αυτό δίνεται η απάντηση, σε όσους τον ήθελαν να είναι σε «κόντρα» με τον Βαγγέλη Αργύρη, εξ αιτίας της διαδικασίας που ακολουθήθηκε για την κατάρτιση του συνδυασμού στο νομό Πρέβεζας.
Παλιά καραβάνα στην πολιτική ο Βασίλης Ιωάννου, γνωρίζει ότι σ’ όσους έχουν την κακή συνήθεια, να φτιάχνουν σενάρια και να τα διαδίδουν ως έγκυρες πληροφορίες, απαντάνε με έργα και την παρουσία τους και αυτό το πέτυχε, οπότε τζάμπα και ο κόπος των καλοπαίδων, που θέλουν να κάνουν τέτοιου είδους πολιτική.
Σκληρό το πρόγραμμα και για τις επόμενες ημέρες, για το νομάρχη Πρέβεζας, θα δώσει την δική του μάχη και γνωρίζει ότι θα δικαιωθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: