Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2010

Σήμερα πετάνε για… Holstebro Δανίας

Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ με δυσκολία πέρασε από τα Γιαννιτσά, αλλά τελικά πήρε τη νίκη με 27-29. Αύριο αγωνίζεται με την Team Tvis Holstebro της Δανίας για το Κύπελλο της EHF

Για την Δανία αναχωρεί αύριο το μεσημέρι η γυναικεία ομάδα χ/μ της Αναγέννησης προκειμένου να συναντηθεί με την Team Tvis στo Holstebro της Δανίας. Ο αγώνας είναι στα πλαίσια των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων και ειδικότερα για το Κύπελλο της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας EHF. Λόγω οικονομικών προβλημάτων η «Α» θα δώσει και τους δύο αγώνες στη Δανία. Σημειώνουμε ότι η αντίπαλος της «Α» είναι μια μικρομεσαία ομάδα στην Α1 εθνική κατηγορία στη χώρα της, με μικρό μ.ο. ηλικίας και είναι η πρώτη φορά που αγωνίζεται σε ευρωπαϊκή διοργάνωση. Επίσης σημειώνουμε ότι στη Δανία το χαντμπολ είναι ένα από τα δημοφιλέστερα αθλήματα της σάλας.
Την προηγούμενη Κυριακή η «Α» αγωνίσθηκε στα Γιαννιτσά, όπου αν και βρέθηκε να χάνει στο ημίχρονο, πήρε τελικά τη νίκη με 27-29 στη δύσκολη έδρα του Μ. Αλέξανδρου και θα μπορούσε να είχε πετύχει μεγαλύτερη διαφορά προς το τέλος. Για την ασπρόμαυρη ομάδα που είχε δεύτερη συνεχόμενη "έξοδο" χωρίς τη Βράτσεβα, τα γκολ πέτυχαν: Μπαλάφα και Σκουτέλα από 7, Σκάρα 6, Γκορντίεβα και Σαγάνη από 4 και Βέμη 1. Ο Σωτήρης Ντάλας χρησιμοποίησε ακόμα τις: Χήτα, Αποστόλου, Γρούμπα, Νάση, Κύρκου και Καλασνίκοβα. Το σκορ στα 10λεπτα: 5-4, 10-8, 14-13(ημίχρονο), 17-18, 23-23, 27-29.

Δεν υπάρχουν σχόλια: