Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2010

Ο Αλεξανδρος Καχριμάνης με κτηνοτρόφους της Φιλιππιάδας

Τις καθυστερήσεις που παρατηρούνται σε όλα σχεδόν τα μεγάλα έργα που είναι προγραμματισμένα για την Ήπειρο, επισήμανε ο υποψήφιος περιφερειάρχης κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης, σε ομιλία που πραγματοποίησε στη Φιλιππιάδα. Νωρίτερα ο κ. Αλεξ. Καχριμάνης, είχε συνάντηση με κτηνοτρόφους και αγρότες, με τους οποίους συζήτησε τα προβλήματά τους και τους ανέλυσε τις βασικές αρχές του προγράμματός του.
Τον κ. Καχριμάνη, συνόδευε ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης κ. Στράτος Ιωάννου και οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι του συνδυασμού «Αξιοβίωτη Ανάπτυξη Ηπείρου». Την προηγούμενη Κυριακή ο κ. Στράτος Ιωάννου επισκέφθηκε την Ανθούσα Πάργας, όπου και πραγματοποιούνταν εθελοντική αιμοδοσία.
Ο κ. Ιωάννου στην συζήτηση που είχε με τον Πρόεδρο του Συλλόγου κ. Περικλή Λιάκρη, αλλά και με τους παρευρισκόμενους αναφέρθηκε στην τεράστια σημασία των εθελοντικών οργανώσεων που αναπτύσσουν δράση, η οποία δεν εξαντλείται όπως τόνισε στην προσφορά τους προς τις ειδικές ομάδες συνανθρώπων, αλλά έχει ευρύτερη παιδευτική επίδραση στο κοινωνικό σύνολο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: