Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2010

Αποδοχή και στους μαζικούς φορείς


Συναντήσεις με εκροσώπους των μαζικών φορέων και υπηρεσιών της Άρτας, είχε ο Χρ. Παπάζογλου

Ξεκίνησαν οι περιοδείες του συνδυασμού «Μαζί και αύριο!». Ο κ. Χρήστος Παπάζογλου επισκέφθηκε την ΕΑΣΑΦ-Άρτας συνοδευόμενος από υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους.
Ο Πρόεδρος της ΕΑΣΑΦ κ.Βαγγέλης Βαγγέλης τους υποδέχτηκε στο γραφείο του με θέρμη. Ο υποψήφιος Δήμαρχος ζήτησε να ενημερωθεί για το πως θα είναι φέτος η παραγωγή για τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους. Επεσήμανε πως θα μπορούσε να βοηθήσει ώστε να βρεθούν λύσεις στα ζητήματα των αγροτών της περιοχής μας ώστε να υπάρξει περαιτέρω ανάπτυξη του τόπου. Συζητήθηκε επίσης και δεσμεύτηκε ότι το κτίριο της Ένωσης
που βρίσκεται κοντά στη γέφυρα θα αξιοποιηθεί κάνοντας όλες τις απαραίτητες ενέργειες έτσι ώστε να γίνει το κέντρο αγροτικών προϊόντων της περιοχής. Επίσης υποσχέθηκε πως θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό της Ένωσης. Ο Πρόεδρος της ΕΑΣΑΦ-Άρτας ευχαρίστησε τον κ. Παπάζογλου για την επίσκεψη και ευχήθηκε καλή επιτυχία στον ίδιο και στους υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους.
Επόμενη επίσκεψη έγινε στα Γραφεία Διοίκησης του ΙΚΑ Άρτας. Εκεί ο αναπληρωτής Διευθυντής κ. Φίλιππος Μάρκος καλώσόρισε τον υποψήφιο Δήμαρχο και τους υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους. Στη συζήτηση που ακολούθησε ο κ. Φίλιππος Μάρκος έθεσε το θέμα της μετεστέγασης των Ιατρείων του ΙΚΑ καθώς πλέον εκεί που βρίσκονται δεν ενδύκνονται για τους ασθενείς. Ο κ. Παπάζογλου τόνισε πως αν εκλείψουν τα συμφέροντα θα γίνει και η κατάλληλη μετεγκατάσταση των Ιατρείων για την σωστή εξυπηρέτηση των ασθενών. Ο κ. Φίλιππος Μάρκος ευχήθηκε καλή επιτυχία στον συνδυασμό.
Στην ΔΟΥ Άρτας ο υποψήφιος Δήμαρχος επισκέφθηκε τον Διευθυντή και συζήτησε μαζί του το θέμα για το πως θα μπορούσε να γίνει πιο ελαστική η εφαρμογή του μνημονίου, καθώς η περιοχή της Άρτας θεωρείται η φτωχότερη της Ευρώπης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: