Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010

Τα πρώτα 15 ονόματα από τον Χρ. Παπάζογλου

Ο Χρήστος Παπάζογλου ανακοίνωσε την Τετάρτη τα πρώτα 15 ονόματα των υποψήφιων Δημοτικών Συμβούλων του συνδυασμού του «ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ». Η ανακοίνωση έγινε στο εκλογικό του κέντρο σε ένα πολύ θερμό κλίμα. Εκτός από τους υποψήφιους βρισκόταν ανάμεσα και πολλοί φίλοι υποστηριχτές του συνδυασμού του. Προτού ανακοινώσει τα ονόματα ο κ. Παπάζογλου διάβασε την Διακήρυξη Αρχών του συνδυασμού. Διαβεβαίωσε πως την ερχόμενη εβδομάδα θα ανακοινώσει και άλλους υποψήφιους.

Συναινετικές
αμεσο-δημοκρατικές
διαδικασίες

Στην διακήρυξη Αρχών του συνδυασμού «ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ» μεταξύ άλλων αναφέρονται τα εξής: «Είμαστε εκλογικός συνδυασμός – Παράταξη - Κίνημα, κοινωνικά και πολιτικά δραστήριων ανθρώπων, χωρίς δεσμεύσεις από κόμματα και συμφέροντα. Εξαρτιόμαστε μόνο από τους πολίτες του νέου διευρυμένου Δήμου της Άρτας και σε αυτούς απευθυνόμαστε για να εμπνεύσουμε και να εμπνευστούμε. Επιδιώκουμε τη δέουσα ποιότητα ζωής, αντάξια στο Δήμο της Άρτας, και στοχεύουμε στο ιδανικό. Θέλουμε τη δημοκρατία στην πόλη μας, στο χωριό μας, στην κοινωνία και στην καθημερινή μας ζωή.
Απευθυνόμαστε:
-Σε όλους τους πολίτες του Δήμου που ευαισθητοποιούνται σε θέματα της κοινωνίας, του περιβάλλοντος, του πολιτισμού και της ορθολογικής ανάπτυξης, που μπορεί να δραστηριοποιούνται, ή όχι, σε τοπικές συλλογικότητες και οι οποίοι θέλουν να προσφέρουν στη λύση των τοπικών προβλημάτων.
- Στους πολίτες που στο παρελθόν στήριξαν τη σημερινή δημοτική αρχή και σήμερα περιμένουν συνέχιση των θετικών και ολοκλήρωση όσων δεν στάθηκε δυνατό να γίνουν.
- Στους πολίτες που στήριξαν την αντιπολίτευση και αναγνωρίζουν τις δικές της ευθύνες για την υποβάθμιση της πόλης.
- Σε όλες εκείνες τις αγωνιστικές συνειδήσεις, που διαθέτουν ακόμα αντισώματα στην ηττοπάθεια και την αδιαφορία.
Καλούμε όλους και όλες να συμμετέχουν σε μια δυναμική συλλογική προσπάθεια για “να αλλάξει σελίδα” η Άρτα και να διεκδικήσει τη θέση που της αρμόζει. Στόχος μας η αυτόνομη, συλλογική, ισότιμη και χωρίς ηγεμονισμούς λειτουργία, με σεβασμό στη διαφορετική προσέγγιση και με συναινετικές αμεσο-δημοκρατικές διαδικασίες.
Αγωνιζόμαστε σε τοπικό επίπεδο
Για ένα δήμο που θα εγγυάται: Τη νομιμότητα (και όχι τη νομιμοφάνεια) στη λειτουργία όλων των θεσμικών διαδικασιών, στη λήψη και την υλοποίηση των αποφάσεων. Τη διαφάνεια στη διαχείριση των οικονομικών του και των οικονομικών των έργων. Τη δημοκρατία και τη συμμετοχική διαδικασία στο σχεδιασμό, τον προγραμματισμό και την υλοποίηση των έργων που έχει ανάγκη ο τόπος.
Την αμοιβαία σχέση εμπιστοσύνης και σεβασμού μεταξύ Δήμου και Δημότη.
Υποσχόμαστε ότι θα προσπαθήσουμε για ένα Δήμο που θα εφαρμόσει πολιτικές, μέτρα και προγράμματα για την εξασφάλιση σε όλους τους κατοίκους το δικαίωμα: Σε ένα υγιεινό και ασφαλές χωρίς ρύπανση περιβάλλον. Στην υγεία. Στην απασχόληση. Στην οικονομική αειφόρο ανάπτυξη. Σε ένα φυσικό και αρχιτεκτονικό περιβάλλον ποιότητας. Στη μετακίνηση. Στον πολιτισμό, στον αθλητισμό και στον ελεύθερο χρόνο

Οι πρώτοι υποψήφιοι
Δημοτικοί Σύμβουλοι


1. ΓΙΑΝΝΑΚΟΣ ΣΠΥΡΟΣ
2. ΣΚΑΝΔΑΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
3. ΑΠΟΤΟΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
4. ΝΤΕΜΣΙΑ ΣΤΕΦΑΝΙΑ
5. ΧΡΙΣΤΟΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
6. ΤΡΑΜΠΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
7. ΠΛΑΣΤΗΡΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
8. ΒΛΑΧΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
9. ΠΕΤΣΑ ΕΡΙΦΙΛΗ
10. ΦΑΝΑΡΙΩΤΗ-ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΜΑΡΙΑ
11. ΤΣΙΑΚΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
12. ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
13. ΓΙΑΝΝΟΥΛΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
14. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
15. ΤΟΛΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: