Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010

Στο Ηπειρώτικο ντέρμπι… μοιράσθηκαν βαθμούς

Δεν τα κατάφερε ο Εθνικός Φιλιππιάδας να φύγει με την νίκη από την Κρανούλα αν και οι γηπεδούχοι έμειναν από το 57΄ λεπτό με 9 παίκτες λόγω αποβολής των Διαμάντη και Γκαρόζη.
Ο Εθνικός προηγήθηκε στο 55΄ λεπτό όταν ο Αλέκος Μπούρμπος εκτέλεσε ένα κόρνερ και ο Λέντζος από το ύψος της μικρής περιοχής πέτυχε το 0-1. Στο 68΄ λεπτό η Δόξα Κρανούλας ισοφάρισε το παιχνίδι με απ’ ευθειας φάουλ του Τασιούλα.
Στο 87΄ λεπτό απ’ ευθείας χτύπημα φάουλ του Άρη Λώττα τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Βασιλειάδη. Διαιτητής του παιχνιδιού ο κ. Μαλούτας της ΕΠΣ Ημαθίας.

ΔΟΞΑ ΚΡΑΝΟΥΛΑΣ: Βασιλειάδης, Κωτσίνας, Διαμάντης, Παπαβασιλείου, Τασιούλας, Μπιλιλής, Χήρας (46΄ Κοσμάς), Γκαρόζης, Φραγκίεβιτς (90+΄ Γκόλιας), Κρόλ, Γιάκος (46΄ Βατσής).
ΕΘΝΙΚΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ: Σταυράκης, Πάνου, Μπαρκόσης, Παλιάγκας, Λέντζος, Γατσέλος, Κόλλινς (79΄ Λώττας), Ντέτσικας, Φλορένσιο, Μπούρμπος, Μπασιούκας, Δημουλιάς.

Ο Λούρος δεν «πέρασε» από την Ηγουμενίτσα

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε ο νεοφώτιστος Θρίαμβος Λούρου μέσα στην Ηγουμενίτσα απέναντι στον φιλόδοξο φέτος Θεσπρωτό. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο σκορ στο 27΄ λεπτό με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Δημήτρη Αθανασίου.
Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρηθήκαν έντονα και αμφισβήτησαν την απόφαση του κ. Μανασή αφού σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζουν δεν υπήρχε περίπτωση πέναλτι ενώ σε αυτή την φάση αποβλήθηκε αδικαιολόγητα και ο Αβραμίδης και ο Θρίαμβος αγωνίστηκε στο υπόλοιπο παιχνίδι με 10 παίκτες.
Παρά το ότι ο Θρίαμβος έμεινε με 10 παίκτες στην συνέχεια ανέλαβε την πρωτοβουλία των κινήσεων και θα μπορούσε να ισοφαρίσει αλλά ακόμη και να προηγηθεί στο σκορ αν ο Γιάννης Σίσκας ήταν εύστοχος στις δυο μεγάλες ευκαιρίες που απώλεσε στο 64΄ και στο 77΄ όταν βρέθηκε μόνος του απέναντι από τον Αρχοντάκη.
Στο 69΄ λεπτό οι παίκτες του Θριάμβου διαμαρτυρηθήκαν έντονα για μια ακόμη φορα στον κ. Μανασή όταν σέντρα-σουτ του Λέτσου η μπάλα σταμάτησε σε χέρι αμυντικού, ενώ στο 95΄ λεπτό και ενώ όλη ομάδα του Θριάμβου ήταν στην επίθεση ο Μπάρκας από εμφανή θέση οφσάιντ πέτυχε με πλασέ το 2-0.
Πολλά παράπονα από την διαιτησία του κ. Μανασή της ΕΠΣ Τρικάλων έχει ο Θρίαμβος Λούρου.
ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ: Αρχοντάκης, Σταυρίδης, Λαγός (70΄ Πέτσης), Μώκος, Στρατής, Αθανασίου, Μουρούτης, Σπ. Παππάς (75΄ Μπάρκας), Μπαλογιάννης, Τσιατούρας (83΄ Κωνσταντάκος), Νάννος.
ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΛΟΥΡΟΥ: Ζάχος, Συμεωνίδης, Σάκκος (46΄ Μπέλλος), Βούλγαρης, Αβραμίδης, Στάθης (83΄ Σπυράκος), Ζιάκκας (61΄ Σίσκας), Λέτσος, Καλιακάτσος, Μπόμπορης, Ράπτης.

Φτωχό ξεκίνημα για ΠΑΣ Πρέβεζα

Με ένα γκολ που πέτυχε ο Κώστας Μπρούβας στο 3΄ λεπτό ύστερα από κάθετη πάσα του Νίκου ο ΠΑΣ Πρέβεζα πήρε την νίκη σήμερα απέναντι στον Όμηρο Νεοχωρίου.
Ο ΠΑΣ Πρέβεζα θα μπορούσε να πετύχει και άλλα τέρματα ενώ από την άλλη πλευρά οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν για το θετικό αποτέλεσμα αν και έμειναν με 9 παίκτες λόγω αποβολής των Μιχάλη και Τσαγιάννη με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
Διαιτητής του παιχνιδιού ο κ. Κολυτάς με βοηθούς τον κ. Δράμπαλο και τον κ. Στϊκο της ΕΠΣ Κέρκυρας.
ΠΑΣ ΠΡΕΒΕΖΑ: Λιάσκος Α., Μπούκουρας, Μάρκος, Φλέγγας Γ., Νάτσης, Δήμας, Δ., Νίκου, Λιάσκος Ρ. (65΄ Αρουσαλίδης), Φλέγγας Χ.(83΄ Αντωνόπουλος), Ναστούλης, Μπρούβας (80΄ Χρήστου).
ΟΜΗΡΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ: Κλιάφας, Κόντος (58΄ Μιχάλης), Κάκκος Χ., Παναγιωτόπουλος, Μπούσιος, Τσαγιάννης, Λαγός, Δημόπουλος, Σεραφίγκος (83΄ Τσίρκας), Τσιφολόπουλος, Παπανικολάου (71΄ Κάκκος Ξ.).

Πανελλήνιο σεμινάριο Διαιτητών Μπάσκετ

Mια σημαντική διοργάνωση φιλοξενείται στην Πρέβεζα από την Πέμπτη 23 έως και την Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου. Πρόκειται για το 28ο Πανελλήνιο Επιμορφωτικό Σεμιναρίου Διαιτησίας Μπάσκετ στο οποίο θα συμμετάσχουν περίπου 200 διαιτητές καλαθοσφαίρισης όλων των κατηγοριών από κάθε γωνιά της χώρας.
Το πρωί της Κυριακής μάλιστα οι συμμετέχοντες στο σεμινάριο(το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Preveza Beαch) θα συμμετάσχουν σε διαδικασία αξιολόγησης για το τρέξιμο και την αντοχή που θα πραγματοποιηθεί στο Κλειστό Γυμναστήριο.
Είναι η πρώτη φορά που το ετήσιο σεμινάριο πραγματοποιείται στην περιοχή μας, ενώ στο πλαίσιο της τελετής λήξης ο Δήμαρχος Πρέβεζας Μιλτιάδης Κλάπας θα παραλάβει τιμητική πλακέτα από τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Ελλάδος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: