Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010

Με δυναμική το ψηφοδέλτιο για το νομό Άρτας


Κώστας Μπουραντάς, Σωτήρης Μαρέτης, Παύλος Μίχας και άλλα στελέχη της κοινωνίας

Στόχος και επιδίωξή μας, να «ξεσηκώσουμε» τους Ηπειρώτες και τις Ηπειρώτισσες στην κατεύθυνση της δημιουργικής ανάτασης και ανάπτυξης, επεσήμανε σε συνέντευξη που παραχώρησε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Βαγγέλης Αργύρης, κατά την διάρκεια της οποίας παρουσίασε και τους υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους για το νομό Άρτας.
Είναι γεγονός ότι ο συνδυασμός αποτελείται από καταξιωμένους συμπολίτες μας, οι οποίοι επιβεβαιώνουν τα όσα μέχρι σήμερα έχει υποστηρίζει ο υποψήφιος περιφερειάρχης και δίνουν το μήνυμα της αισιοδοξίας προς κάθε κατεύθυνση.
Το όνομα του καθηγητή της Ιατρικής Κώστας Μπουραντά, όπως και αυτό του προέδρου του Πτηνοτροφικού Συνεταιρισμού Άρτας Παύλου Μίχα, είναι κάποια εκ των ονομάτων που προσδίδουν δυναμική στο εγχείρημα και κάποιοι θεωρούν σίγουρη την άνετη επικράτηση του συνδυασμού στο νομό Άρτας.
Μιλώντας για τους υποψηφίους ο Βαγγέλης Αργύρης είπε χαρακτηριστικά: «Υποψήφιοι καταξιωμένοι στην κοινωνία, με θέληση και όρεξη για δουλειά και προσφορά στον κοινό μας στόχο να πάμε την Ήπειρο μπροστά. Υποψήφιοι που πιστεύουν στις δυνατότητες που έχει η Ήπειρος μέσα από την αιρετή Περιφερειακή Διοίκηση».
Ήδη οι υποψήφιοι του νομού μας έχουν ξεκινήσει την επικοινωνία με τους πολίτες και τα πρώτα συμπεράσματα είναι ιδιαίτερα αισιόδοξα.
Στις δηλώσεις που έκανε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Βαγγέλης Αργύρης αναφέρθηκε και στο όραμά του για την Ήπειρο, για να υπενθυμίσει όσα στην αρχική του δήλωση είχε επισημάνει.
Είπε χαρακτηριστικά: «Έχω την περηφάνια να πιστεύω ότι στάθηκα απέναντί σας τίμιος και αληθινός για να μπορώ να σας κοιτάξω στα μάτια και να σας πω: Το δυσκολότερο χρέος, το δυσκολότερο έργο σε όλη μου τη διαδρομή είναι αυτό που επωμίζομαι σήμερα. Να σηκώσουμε την Ήπειρό μας πιο ψηλά. Να χτίσουμε για αυτήν ένα ασφαλές και ελπιδοφόρο μέλλον. Να την καταστήσουμε για όλους μας και τον καθένα ξεχωριστά, τόπο που αξίζει να ζεις. Το όραμα αυτό θέλω να μοιραστώ μαζί σας. Δεν σας κρύβω ότι την απόφασή μου να αφοσιωθώ εξ ολοκλήρου στον τόπο μας, την πήρα εδώ και καιρό. Και ήρθε να συναντήσει αυτή την απόφαση η μεγάλη αλλαγή που συντελείται στη χώρα με τον «Καλλικράτη» που δίνει τη δυνατότητα να στηριχθούμε στις δικές μας δυνάμεις και να αποφασίζουμε εμείς και μόνο εμείς για τον τόπο μας.
Να δημιουργήσουμε, επιτέλους, την Ελλάδα των ιστορικών της Περιφερειών.
Και είναι μεγάλη χαρά για μένα που μου εμπιστεύθηκε αυτή την ευθύνη ο Γιώργος Παπανδρέου. Την αναλαμβάνω σαν έτοιμος από καιρό με απόλυτη συναίσθηση αλλά και πίστη ότι μαζί θα τα βγάλουμε πέρα».

Οι υποψήφιοι για το νομό Άρτας

1 ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ Ηλεκτρολόγος/Ηλεκτρονικός, Δημοτικός Υπάλληλος
2 ΓΚΟΛΟΜΑΖΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Χημικός Μηχανικός
3 ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ Δικηγόρος
4 ΜΑΡΕΤΗΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ Γιατρός-Ειδικός Παθολόγος-
Διδάκτωρ Παν/μίου Αθηνών, Πρόεδρος Ιατρικής Εταιρίας Άρτας
5 ΜΙΜΙΓΙΑΝΝΗΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ Πολιτικός Μηχανικός Τ.Ε
6 ΜΙΧΑΣ ΠΑΥΛΟΣ Πρόεδρος Πτηνοτροφικού Συνεταιρισμού Άρτας
7 ΜΠΟΥΡΑΝΤΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Καθηγητής Παθολογίας-Αιματολογίας Ιατρικής
Σχολής Πανεπιστημίου Ιωαννίνων
8 ΠΑΝΑΚΟΥΛΙΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ Οικονομολόγος, Δημόσιος Υπάλληλος
9 ΠΑΝΟΔΗΜΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ Δ ικηγόρος , Νομαρχιακός Σύμβουλος Άρτας
10 ΠΑΠΑΚΟΣΜΑ ΕΥΣΤΑΘΙΑ (ΕΦΗ) Γιατρός
11 ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ Καθηγητής Εφαρμογών ΤΕΙ Ηπείρου, Γεωπόνος – Αρχιτέκτονας Τοπίου
12 ΡΙΖΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ Δικηγόρος
13 ΦΩΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Τελωνειακός, Νομαρχιακός Σύμβουλος Άρτας
14 ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΠΑΥΛΟΣ Οικονομολόγος, Αλιέας, Πρόεδρος Συλλόγου
Ενεργών Πολιτών Αμβρακικού

Δεν υπάρχουν σχόλια: