Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010

Ο Δήμαρχος Ξηροβουνίου στον συνδυασμό της Όλγας


Με δελτίο τύπου που κυκλοφόρησε στις 21 Σεπτεμβρίου, ο Δήμαρχος Ξηροβουνίου κ. Κωνσταντίνος Κοσμάς, ανακοίνωσε ότι κατέρχεται υποψήφιος στον συνδυασμό «Δημοτική Αλλαγή» της Όλγας Γεροβασίλη. Στο κείμενο της ανακοίνωσης τονίζει ότι: «Η μεταρρύθμιση του σχεδίου Καλλικράτη έρχεται σε μια εποχή που δεν είναι και η καλύτερη για την αυτοδιοίκηση και τη χώρα, γι’ αυτό και οι νέες Δημοτικές Αρχές που θα κληθούν να οδηγήσουν την περιοχή μας στην ανάπτυξη θα έχουν δύσκολο έργο. Απαιτείται λοιπόν υπευθυνότητα, εμπειρία, όραμα, γνώση και επικέντρωση στο στόχο.
Βαθιά πεποίθησή μου ήταν και είναι ότι η Αυτοδιοίκηση δεν πρέπει να έχει ταμπέλες και στεγανά, δεν πρέπει να είναι πεδίο καταμέτρησης κομματικών ψήφων. Όλοι μαζί, δουλεύοντας ασφαλώς στη βάση αρχών, μπορούμε να ισχυροποιήσουμε τον καινούριο Δήμο μας.
Καθώς είμαι εν ενεργεία Δήμαρχος του Δήμου Ξηροβουνίου, ενός από τους πέντε Δήμους που θα ενωθούν στα πλαίσια του Καλλικράτη και θα αποτελέσουν το νέο Δήμο Αρταίων και για πάνω από 30 χρόνια άνθρωπος της αυτοδιοίκησης, παρακολουθούσα πάντα με ενδιαφέρον και προσοχή όσα συνέβαιναν σε όλους τους Δήμους του Νομού μας.
Πιστεύω λοιπόν πως οι ανακοινωμένες δημόσια αρχές, η διαδρομή και η δράση της «ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ», της μοναδικής παράταξης που συμμετέχει στις εκλογές και δεν είναι προεκλογικό δημιούργημα, αλλά υπαρκτή δύναμη με παρελθόν και πορεία στην αυτοδιοίκηση και που ακουμπάει σε όλους τους πολιτικούς, αποτελούν εγγύηση για την αυτονομία της αυτοδιοίκησης και την ανάπτυξη του τόπου μας.
Έτσι, με την παρότρυνση και τη συμπαράσταση των συμπολιτών μου, αποφάσισα να συμμετάσχω στον κοινό αγώνα με τη «ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ» και την Όλγα Γεροβασίλη και κατέρχομαι ως υποψήφιος στην Εκλογική Ενότητα του Δήμου Αρταίων, έχοντας τη βεβαιότητα πως είναι η ελπιδοφόρα αξιόπιστη λύση για ένα καλύτερο αύριο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: