Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010

Μπορεί να κάνει την διαφορά…

Μια μικρή μαθήτρια του Δημοτικού Σχολείου, ακούγοντας πάρα πολλά για το ποιος είναι ο κατάλληλος για δήμαρχος και ποιος μπορεί να κάνει τα περισσότερα, εξέφρασε προς τον πατέρα της την απορία:
-Γιατί δεν κάνουμε δήμαρχο την διευθύντρια του σχολείου μας, που τα κάνει όλα πολύ σωστά και έχουμε το καλύτερο σχολείο; Θα έχουμε την καλύτερη πόλη, είπε η μικρή και η άποψη αυτή αποτέλεσε αντικείμενο συζήτησης σε παρέα.
Η διευθύντρια του σχολείου είναι η κυρία Δώρα Χουλιάρα, που τυχαίνει να είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό της κας Όλγας Γεροοβασίλη. Που τυχαίνει να είναι και αρθρογράφος στην «Γ».
Και η σκέψη της μικρής μαθήτριας, είναι πολύ σωστή. Μιλάμε για άτομο δημιουργικό, με άποψη για την πολιτική, την κοινωνία και φυσικά για την αυτοδιοίκηση. Άποψη η οποία έχει κατατεθεί από καιρό και, τουλάχιστον οι αναγνώστες της «Γ», την γνωρίζουν πολύ καλά.
Μια υποψήφια η οποία δεν περνάει απαρατήρητη και εξ όσων πληροφορούμαστε απολαμβάνει εκτίμησης στην πόλη και τα χωριά του νέου Δήμου. Είναι σίγουρο πως η εκτίμηση αυτή θα μετατραπεί σε ψήφο, οπότε στο νέο δημοτικό συμβούλιο, θα υπάρχει και μια φωνή, αν μη τι άλλο διαφορετική, άρα και χρήσιμη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: