Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010

Υποψήφιος με πρόταση

Ο δικηγόρος Γιάννης Καϊντάσης είναι γνωστός στην πόλη και τα χωριά και με την ιδιότητα του δικηγόρου, αλλά και αυτή του καλού αρθρογράφου της «Γ» σήμερα και της ΠΡΩΙΝΗΣ παλιότερα. Είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό «ΓΕΦΥΡΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ» του Γιάννη Παπαλέξη και απ’ όταν έγινε γνωστή η απόφασή του να είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, είναι δεκάδες οι συμπολίτες μας, που επικοινώνησαν μαζί του και δήλωσαν ότι θα στηρίξουν την προσπάθειά του.
Δεν υπάρχει άλλη αφορμή για το σχόλιο αυτό, εκτός της μανίας που έπιασε κάποιους να τον πλήξουν, μιλώντας για την ιδεολογική του καθαρότητα, άνθρωποι που δεν γνωρίζουν αυτή την έννοια και όλα αυτά με φόντο τις προσωπικές του επιλογές, τις φιλίες του, που δεν πρέπει να απευθύνονται σε κομματικούς… πατριώτες και τις απόψεις που έχει εκφράσει κατά καιρούς. Απόψεις που κατέθεσε με τόλμη και χωρίς καμία διάθεση συμψηφισμού και υπολογισμού.
Ο Γιάννης ΚαΪντάσης λοιπόν, είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος και θα είναι στο νέο δημοτικό συμβούλιο, ο άνθρωπος που θα μπορεί να καταθέσει προτάσεις, να προβάλλει πολιτική άποψη και σε καμία περίπτωση, δεν θα είναι σαν κι αυτούς που σήμερα τον κρίνουν, προσπαθώντας με την κριτική που ασκούν, να κρύψουν τις δικές τους ντροπές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: