Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010

Η κοινωνία στηρίζει τον Γιάννη Παπαλέξη


Γεμάτη μέχρι και στα σκαλοπάτια ήταν η αίθουσα του ΣΚΟΥΦΑ, χθες το βράδυ που ο υποψήφιος δήμαρχος Γιάννης Παπαλέξης παρουσίασε τους υποψηφίους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους.
Μια συγκέντρωση, που τέτοια εποχή και τόσο εύκολα δεν διοργανώνεται, γεγονός που αποδεικνύει το μέγεθος της αποδοχής της τοπικής κοινωνίας, της πρότασης που κάνει ο Γιάννης Παπαλέξης.
Ιδιαίτερα ικανοποιημένος και απ’ την συγκέντρωση των συμπολιτών μας ο υποψήφιος δήμαρχος Γιάννης Παπαλέξης, ότι παρουσιάζει ένα μεγάλο αριθμό συνεργατών του, οι οποίοι είναι αποφασισμένοι να εργαστούν σκληρά για το καλό του τόπου. Για μια ακόμη φορά επανέλαβε ότι για τον ίδιο και τους συνεργάτες του, το μεγάλο στοίχημα είναι η ισομερής και ισότιμη ανάπτυξη όλων των τοπικών διαμερισμάτων του νέου Δήμου, πράγμα που όπως εξήγησε αποδεικνύει και η ομάδα των συνεργατών του, οι οποίοι έχουν ήδη καταθέσει προτάσεις που θα υλοποιηθούν άμεσα.
Ο Γιάννης Παπαλέξης επεσήμανε πως για να καταλήξει ο ίδιος στον σχηματισμό του συνδυασμού χρειάστηκε πολλή σκέψη, μιας και ήταν πολλοί όσοι ενδιαφερόταν να πλαισιώσουν τον συνδυασμό, αλλά έμειναν εκτός, όχι όμως εκτός της προσπάθειας που τώρα αρχίζει και για όλους θα είναι διαρκής παρουσία, ως δημοτική αρχή.
Να σημειωθεί ότι στο ψηφοδέλτιο του Γιάννη Παπαλέξη εκπροσωπούνται σε μεγάλο βαθμό οι νέοι της περιοχής μας, όλες οι κοινωνικές ομάδες και σ’ όλα τα δημοτικά διαμερίσματα επελέγησαν οι πιο δημιουργικές δυνάμεις, για να υπηρετήσουν το όραμα για τον σύγχρονο και λειτουργικό Δήμο Αρταίων.
Ανάμεσα στους υποψηφίους που ανακοινώθηκαν είναι οι:
ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ Δημοσιονομικός υπάλληλος
ΚΑΙΝΤΑΣΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ Δικηγόρος
ΑΜΠΕΛΟΓΙΑΝΝΗ ΒΑΣΩ μηχανικός Η/Υ
ΓΙΩΤΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ υπάλληλος Νοσοκομείου
ΛΑΜΠΡΟΥ ΠΕΡΙΚΛΗΣ πολιτικός μηχανικός
ΜΠΑΛΤΖΩΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ταξίαρχος εν αποστρ.
ΓΚΟΥΒΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ αεροπόρος
ΚΩΣΤΟΥΛΑΣ ΚΩΣΤΑΣπρόεδρ. κοιν. Θεοδωριάνων
ΖΗΣΗΣ ΦΩΤΗΣ Εκπαιδευτικός ΟΑΕΔ
ΝΑΚΑ ΜΑΡΩ καθηγ. αγγλικών- Αρχαιολογία
ΓΚΟΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Δικηγόρος
ΝΑΣΤΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ Γεωπόνος
ΜΑΓΓΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑοδοντίατρος
ΣΤΑΜΟΥ ΕΛΕΝΗ τοπογράφος μηχανικός
ΚΑΠΕΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ στρατιωτικός
ΓΑΛΗΝΑΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ πρ. τοπ.Συμβ. Κωστακιών
ΦΕΥΓΑ ΑΦΡΟΔΙΤΗ πολιτικός μηχανικός
ΓΟΥΣΗ-ΜΑΡΓΩΝΗ ΜΑΡΙΑ ιδιοκτ.Αθλητ. κεντρου
ΒΑΣΙΛΑΚΗ ΒΙΚΥ υγειονομικός
ΓΕΩΡΓΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ εκπαιδευτικός
ΛΙΑΣΚΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ Μηχανολόγος μηχανικός
ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ ΚΩΣΤΑΣ γιατρός

Δεν υπάρχουν σχόλια: