Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010

Πρώτο δείγμα ιδιαίτερα θετικό…

Του ΚΩΣΤΑ ΓΚΕΤΣΗ


Το πρώτο δείγμα της αποδοχής του υποψηφίου δημάρχου Γιάννη Παπαλέξη, με την παρουσίαση των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων, είναι ιδιαίτερα σημαντικό. Δείχνει την μεγάλη αποδοχή που έχει στην κοινωνία, η οποία μέσω του ψηφοδελτίου αυτού εκφράζεται, κατά τον καλύτερο τρόπο μάλιστα.
Συμπολίτες μας απ’ όλες τις κοινωνικές τάξεις και απ’ όλες τις κοινωνικές ομάδες, δίνουν το παρόν σε μια προσπάθεια να αλλάξει η πόλη, να αλλάξει η λειτουργία της και να συγκροτηθεί ο νέος Δήμος στην βάση, που η πραγματικότητα απαιτεί και φυσικά ο νέος νόμος απαιτεί.
Συμπολίτες μας οι οποίοι δεν κουβαλούν την πολύχρονη συμμετοχή, άρα και φθορά, στα κοινά, συμφώνησαν με τον υποψήφιο δήμαρχο Γιάννη Παπαλέξη, να πορευτούν μαζί για να αλλάξουν τα πράγματα και να κάνουν πράξη αυτό που όλοι λέμε. Ότι δηλαδή θα πρέπει οι νέοι άνθρωποι με φρέσκες ιδέες, να αναλάβουν να υλοποιήσουν ένα πρόγραμμα ανάπτυξης, ένα πρόγραμμα με κοινωνική ευαισθησία, που μέχρι τώρα δεν έχει υλοποιηθεί στην Άρτα.
Βλέπουν οι πολίτες ότι τα τελευταία χρόνια η αυτοδιοικητική λειτουργία έχει χάσει τον προσανατολισμό της και θεωρούν σίγουρο ότι οι νέοι άνθρωποι, που ζουν και δραστηριοποιούνται στην πόλη και τα χωριά, θα την φέρουν στο δρόμο της και θα λειτουργήσουν υπέρ του δικαίου και υπέρ της ανάπτυξης.
Πιστός σ’ αυτή την αρχή ο υποψήφιος δήμαρχος Γιάννης Παπαλέξης, έκανε τις καλύτερες επιλογές. Με τεράστιο προσωπικό αγώνα, όλες τις προηγούμενες ημέρες, έκανε τις σωστές επιλογές. Μπορεί να δυσαρέστησε κάποιους που ήθελαν να είναι στον συνδυασμό, αλλά έκανε αυτό που θα είναι σε αναλογία με την σκέψη και την θέληση της μεγάλης πλειοψηφίας των συμπολιτών μας.
Δεν έκανε εκπτώσεις, ώστε να είναι αρεστός. Έκανε επιλογές, για να είναι η ομάδα του, η κατάλληλη να διοικήσει και να υλοποιήσει το πρόγραμμα που θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες.
Έχει δυνατή ομάδα λοιπόν ο Γιάννης Παπαλέξης. Μια ομάδα, η οποία δεν θα συμβιβαστεί και δεν θα φθαρεί αποποιούμενη τις αρχικές δεσμεύσεις και σε καμία περίπτωση δεν θα λειτουργήσει, όπως τα προηγούμενα χρόνια.
Θα κάνει την διαφορά υπέρ των πολιτών. Όλοι θα εργαστούν για να φέρουν ξανά την αισιοδοξία στην καθημερινότητα των πολιτών, η οποία τόσο έλειψε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: