Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010

Στο Εργατικό Κέντρο Πρέβεζας ο Χρήστος Μπαϊλης

Ο Δήμαρχος Λούρου και υποψήφιος Δήμαρχος Πρέβεζας κ Χρήστος Μπαΐλης , συνεχίζοντας το διάλογο που έχει ξεκινήσει με φορείς της περιοχής, επισκέφτηκε τον Πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου κ. Χρήστο Δημόπουλο την Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2010 στο γραφείο του.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης οι κκ Δημόπουλος και Μπαΐλης συζήτησαν διεξοδικά τα φλέγοντα θέματα που απασχολούν εργαζόμενους, ανέργους και συνταξιούχους. Ειδικότερα αναφέρθηκαν στο οξυμμένο πρόβλημα της ανεργίας που ταλαιπωρεί κυρίως τους νέους και τις γυναίκες της περιοχής μας.
Εκτενής συζήτηση υπήρξε και για το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι απολυμένοι των Κλωστηρίων Πρέβεζας , αρκετοί εκ των οποίων δεν έχουν καταφέρει να επιστρέψουν στην αγορά εργασίας και ιδιαιτέρα στη σημερινή οικονομική συγκυρία η θέση τους είναι πολύ δύσκολη. Επίσης μεταξύ των θεμάτων που αναπτυχθήκαν ήταν τα προβλήματα των αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι στα ΑΤΛΑΝΤΙΚ ΑΕ.
Η συνάντηση, η οποία διεξήχθη σε ιδιαίτερα φιλικό κλίμα, οδήγησε σε χρήσιμα συμπεράσματα . Ο υποψήφιος Δήμαρχος Πρέβεζας και ο Πρόεδρος του Εργατικού κέντρου συμφώνησαν ότι βασική προϋπόθεση για την επίλυση των προβλημάτων είναι να προωθηθεί η ανάπτυξη της περιοχής που θα οδηγήσει και στη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας. Δεσμεύτηκαν επίσης πως θα έχουν στενή και ουσιαστική συνεργασία ώστε να βρεθούν οι καλύτερες λύσεις στα μείζονα ζητήματα που άπτονται της καθημερινότητας και της ποιότητας ζωής των εργαζομένων και όλης της τοπικής κοινωνίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: