Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου 2010

Με 3-1 έχασε η Φιλοθέη στο Νυδρί

Την ήττα με 1-3 από τον Οδυσσέα Νυδριού γνώρισε την Κυριακή η Φιλοθέη στο γήπεδό της. Το παιχνίδι ήταν πολύ καλό ειδικά στο 1ο ημίχρονο, όπου πρωταγωνιστές ήταν οι τερματοφύλακες και των δύο ομάδων Παπαχρήστος και Σταματέλος.
Ο Παπαχρήστος στο 17΄ και στο 41΄έκανε δύο μεγάλες αποκρούσεις, ενώ και ο Σταματέλος στο 41΄ σε απευθείας χτύπημα φάουλ του Χριστογιάννη. Η Φιλοθέη στο 21΄ μετά εξαιρετική κάθετη πάσα του Λέκου στον Παππά, ο τελευταίος πλάσαρε εύστοχα ανοίγοντας το σκορ για την ομάδα του. Στο 25΄ σε καρμπόν φάση, πάλι μόνος του ο Παππάς πλάσαρε, αλλά η μπάλα έφυγε ελάχιστα άουτ.
Στο2ο ημίχρονο οι πολλές αλλαγές του κ. Σιακούφη αποσυντόνισαν την ομάδα της Φιλοθέης που έχασε το ρυθμό της και με τρία δικά της λάθη «δώρισε» την νίκη στους φιλοξενούμενους. Στο 65΄ ο Νικοπολίδης έκανε λάθος γύρισμα, το εκμεταλλεύτηκε ο Παληογιάννης που κέρδισε πέναλτι από τον Μπακόλα, το εκτέλεσε εύστοχα ο Κούτσικος ισοφαρίζοντας σε 1-1.
Ο Οδυσσέας στο 88΄ σε διπλό λάθος του Καλόγηρου-Γουιδα, κέρδισε νέο πέναλτι από τον πρώτο, το εκτέλεσε πάλι ο Κούτσικος δίνοντας προβάδισμα στην ομάδα του με 1-2. Στις καθυστερήσεις πάλι από λάθος της άμυνας ο Παλιογιάννης με συρτό σουτ νίκησε για 3η φορά τον Μπακόλα γράφοντας το 1-3 που ήταν και τελικό σκορ.
Φιλοθέη: (αρχ. 11άδα) Παπαχρήστος, Γιαννούλης, Σταμάτης, Νικοπολίδης, Χριστογιάννης, Μπιρμπίλης, Γούλας, Λέκος, Νίκαρης, Καραχάλιος, Παππάς. Στο 2ο έπαιξαν και οι Μπακόλας, Καλόγηρος, Βράκας, Σκαματζούρας, Ζυγούρης, Βερλέκης, Δήμος, Βασιλάκος, Γούιδας.
Οδ. Νυδρίου: Σταματέλος, Αρέθας, Ματούλας, Ψαρόπουλος, Κελαμπάκης, Καλογέρης, Λαζαρίδης, Κούτσικος, Λαζανάς, Σπ. Γαζής και Σ. Γαζής.

Τηλυκράτης Λευκάδας - ΠΑΣ Πρέβεζα 2-2

Σε ένα πολύ καλό παιχνίδι που έγινε το Σάββατο στους Σφακιώτες, Τηλυκράτης Λευκάδας και ΠΑΣ Πρέβεζα αναδείχτηκαν ισόπαλοι 2-2. Στο 8΄ λεπτό μακρινό σουτ του Παπανίκου η μπάλα βρήκε πρώτα στο οριζόντιο δοκάρι και στην συνέχεια κατέληξε στα δίχτυα του Λιάσκου Α.
Στο 39΄ συρτή σέντρα του Χρήστου πετάχτηκε στην πορεία της μπάλας ο Φλέγγας Χ. και με κοντινό πλασέ πέτυχε το 1-1. Στο 62΄ ο Δήμας Θ. με κεφαλιά πέτυχε το 1-2 και στο 79΄ ο Τσιούνης με πλασέ πέτυχε το τελικό 2-2.
ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ: Μαλαμής, Καλογέρης, Βρακατσέλης, Πουταχίδης, Χριστοδούλου, Σιαπέρας, Παπανίκου, Φέτσης, Μαργιόλης, Θεράπος, Ζορμπάλας.
Έπαιξαν και οι: Σκιάδας, Τσιούνης, Κτενάς, Λήλας, Στεργιώτης, Βαρβάτος, Καταγής, Σιδηρόπουλος, Πετρόπουλος.
ΠΑΣ ΠΡΕΒΕΖΑ: Λιάσκος Α., Μάρκος, Δήμας Δ., Δήμας Θ., Λιάσκος Ρ., Μπρούβας, Φλέγγας Χ., Μπούκουρας, Νίκου, Ναστούλης, Χρήστου.
Έπαιξαν και οι: Δήμας Χ., Βρυώνης, Αντωνόπουλος, Ντόμαρης, Αρουσαλίδης, Φλέγγας Γ., Νάτσης, Μέξης, Χοϊκας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: