Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου 2010

Βρωμάει ο τόπος κι αυτοί ψάχνουν τα κομματικά χρίσματα!

Τα σημεία, όπου βρίσκονται οι κάδοι απορριμμάτων, σ’ όλη την Άρτα, αποτελούν εστίες μόλυνσης. Όπως φορτώνουν τον κάδο στο απορριμματοφόρο, ότι πέφτει έξω μένει εκεί, με αποτέλεσμα οι πεζόδρομοι να έχουν μαυρίσει και όποιος περνάει από κει τον παίρνει η μπόχα.
Την κατάσταση, μας ζήτησε να σχολιάσουμε αναγνώστης, ο οποίος τηλεφώνησε στην «Γ» και για να λέμε την αλήθεια, του είπαμε ότι ο δήμαρχος Πάνος και οι συνεργάτες του, δεν μπορούν να ασχοληθούν τώρα με τα θέματα αυτά, γιατί είναι απασχολημένοι μα τα του κομματικού χρίσματος.
Όμως ήρθε η ανακοίνωση, που ο ίδιος ο δήμαρχος Πάνος αναφέρεται στα κομματικά χρίσματα, η οποία έχει ενδιαφέρον τέλος, μιας και αναφέρει: «Πέραν αυτού, ως υπεύθυνη δημοτική Αρχή συνεχίζουμε τη δουλειά μας...»
Ασχοληθείτε λοιπόν με την δουλειά σας κύριε δήμαρχε. Καθαρίστε την πόλη, που έχει γίνει συνώνυμη με την βρώμικη πόλη και είναι αυτό το στοιχείο που καταθέτουν όσοι ξένοι την επισκέπτονται και ειδικά όσοι, αυτές τις ημέρες έρχονται, για να βρουν χώρο που θα διαμείνουν τα παιδιά τους, τα οποία έχουν εισαχθεί σε τμήματα του ΤΕΙ Άρτας.
Τι πάει να πει «συνεχίζουμε τη δουλειά μας...», όταν δουλειά δεν γίνεται και τα προβλήματα πνίγουν την πόλη μας;

Δεν υπάρχουν σχόλια: