Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου 2010

Τον Γιάννη Παπαλέξη θα στηρίξει το ΠΑΣΟΚ στην Άρτα


Θέμα ωρών είναι η ανακοίνωση της στήριξης υποψηφιότητας από το ΠΑΣΟΚ,του μηχανικού Γιάννη Παπαλέξη, για το Δήμο Αρταίων. Σύμφωνα με τις πληροφορίες της «Γ», η επιτροπή εκλογών του κινήματος έχει ήδη λάβει την απόφαση και την λίστα με τα ονόματα των υποψηφίων, την έχει αποστείλει στον πρωθυπουργό για να ανακοινωθούν επίσημα. Με ιδιαίτερη ικανοποίηση έχει δεκτή η απόφαση της επιτροπής εκλογών για την στήριξη της υποψηφιότητας του μηχανικού Γιάννη Παπαλέξη, μιας και ήταν εκπεφρασμένη η άποψη της πλειοψηφίας των πολιτών του νέου Δήμου Άρτας, για αλλαγή στο Δήμο και την ενασχόληση μ’ αυτόν νέων ανθρώπων, που θα εγγυηθούν μια διαφορετική πορεία. Ο κ. Παπαλέξης, δεν προέβη σε καμία δήλωση, μιας και σε όσους ζήτησαν να κάνει δηλώσεις, επεσήμανε ότι θα αναμένει την επίσημη ανακοίνωση, για να κάνει δηλώσεις και να προχωρήσει και σε άλλες ανακοινώσεις, όπως η παρουσίαση της ιδρυτικής διακήρυξης του συνδυασμού του και των υποψηφίων δημοτικών και τοπικών συμβούλων. Απ’ την άλλη πλευρά, ο απερχόμενος δήμαρχος Πάνος Οικον ομίδης, ενημερώθηκε σύμφωνα με τις πληροφορίες της «Γ» και απ’ τον πρόεδρο της επιτροπής εκλογών Θανάση Τσούρα και από τον γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής Σωκράτη Ξυνίδη, για τα αποτελέσματα της μέτρησης που πραγματοποίησε το ΠΑΣΟΚ στο Δήμο Άρτας. Η μέτρηση δείχνει να προηγείται κατά πολύ ο Γιάννης Παπαλέξης. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στην μέτρηση του ΠΑΣΟΚ ο Γιάννης Παπαλέξης προηγείται και του επίσημου υποψηφίου της ΝΔ Γιώργου Παπαβασιλείου, γεγονός που έκανε πιο άνετη την δουλειά της επιτροπής, η οποία κατέληξε στην συγκεκριμένη απόφαση.

Θετικό κλίμα


Η πληροφορία ότι ο Γιάννης Παπαλέξης κατέρχεται υποψήφιος με την στήριξη του ΠΑΣΟΚ, ήταν η αφορμή να επικοινωνήσουν μαζί του, δεκάδες συμπολίτες μας και να δηλώσουν όχι μόνο την στήριξη της προσπάθειάς του, αλλά και την διάθεση να συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιο. Πολλοί λοιπόν οι ενδιαφερόμενοι για το ψηφοδέλτιο του κ. Παπαλέξη και αυτό το γεγονός θα αποτελέσει ένα ευχάριστο πονοκέφαλο για τον ίδιο.
Ωστόσο ο ίδιος το προηγούμενο διάστημα έχει κάνει την δική του προεργασία για την συγκρότηση του ψηφοδελτίου του και όπως έλεγε σε συνεργάτες του, όλοι οι υποψήφιοι είναι νέοι και άφθαρτοι. Δεν επιθυμεί δηλαδή να καταφύγει σε παλιές συνταγές με παράγοντες οι οποίοι έχουν δοκιμαστεί και έχουν κριθεί απ’ την τοπική κοινωνία. Σε καμία περίπτωση πάντως δεν θέλησε να διαρρεύσει ονόματα, μιας και όπως έλεγε αυτό θα γίνει με την επίσημη ανακοίνωση του συνδυασμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: