Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010

Έχει και άποψη και τον κόσμο μαζί του…

Του ΚΩΣΤΑ ΓΚΕΤΣΗ

Η συγκέντρωση που πραγματοποίησε στην Άρτα, την περασμένη εβδομάδα, για τα εγκαίνια του εκλογικού του κέντρου, ο συνδυασμός του υποψήφιοι περιφερειάρχη Βαγγέλη Αργύρη, έδωσε την ευκαιρία και την αφορμή για να βγάλει ο καθένας χρήσιμα συμπεράσματα.
Συμπεράσματα που αφορούν και στην εκλογική πορεία του συνδυασμού, αλλά πολύ περισσότερο στην προγραμματική άποψη του επικεφαλής του, του υποψήφιου περιφερειάρχη Βαγγέλη Αργύρη, ο οποίος με την παρουσία του στην όλη εκδήλωση, έπεισε και αυτούς που δεν τον γνώριζαν ή τύχαινε να τον ακούσουν για πρώτη φορά.
Η άποψή του και η προγραμματική του θέση, επιβεβαιώνει την θέλησή του να κάνει πράξη αυτό που αποτελεί και το όνομα του συνδυασμού. Να κάνει την ΗΠΕΙΡΟ, πραγματικά ΤΟΠΟ ΝΑ ΖΕΙΣ.
Εξήγησε με επάρκεια, το τι σημαίνει γι’ αυτόν το «ΗΠΕΙΡΟΣ ΤΟΠΟΣ ΝΑ ΖΕΙΣ» και φυσικά δεν είναι του παρόντος να το αναλύσουμε σ’ αυτό το σημείωμα. Κι αυτό γιατί, για την πλειοψηφία των συμπολιτών μας, η άποψη αυτή και ταυτόχρονα η προγραμματική θέση του Βαγγέλη Αργύρη έχει τεράστια αποδοχή, όπως επίσης και η αναφορά του στην πράσινη ανάπτυξη και πως ο ίδιος και ο συνδυασμός του, την εννοούν για την Ήπειρο ειδικότερα.
Η παρουσία των συμπολιτών μας, στην εκδήλωση των εγκαινίων ήταν πρωτόγνωρη και για την εποχή, αλλά και για την συνείδηση που πολλοί πολίτες έχουν διαμορφώσει για τις συγκεντρώσεις του είδους, τις οποίες εν πολλοίς αποστρέφονται. Και φυσικά το πάθος των συγκεντρωμένων, που σε κάποια στιγμή ανάγκασε τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Κώστα Σκανδαλίδη, που χαιρέτησε την εκδήλωση, να ζητήσει να σταματήσουν τα χειροκροτήματα και οι επευφημίες, σε κάθε αποστροφή του λόγου του.
Σ’ όλα αυτά αν προστεθεί και ο κατάλογος των υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων, που παρουσιάστηκαν σ’ αυτή την εκδήλωση, τα πράγματα αρχίζουν να ξεκαθαρίζουν για το νομό Άρτας.
Φαίνεται πως ήδη ο συνδυασμός του Βαγγέλη Αργύρη έχει αποκτήσει σαφές προβάδισμα, το οποίο μέρα με την ημέρα θα διευρύνεται και ο νυν αντιπρόεδρος της Βουλής θα είναι ο πρώτος στην ιστορία αιρετός περιφερειάρχης Ηπείρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: