Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010

Σεμνός και με αποδοχή….


Κεντρικό πρόσωπο στην προχθεσινή εκδήλωση των εγκαινίων του εκλογικού κέντρου του Βαγγέλη Αργύρη, ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Κώστας Μπόβολος, τον οποίο παρουσίασε με κολακευτικά σχόλια ο υποψήφιος περιφερειάρχης. Επελέγη, είπε απ’ όλους τους υποψηφίους, μιας και αναγνωρίστηκε η παρουσία του στη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Άρτας και είναι ένας νέος άνθρωπος με φρέσκιες ιδέες και διάθεση για δουλειά, άρα ιδιαίτερα χρήσιμος στην προσπάθεια που αρχίζει για να γίνει η Ήπειρος «ΤΟΠΟΣ ΝΑ ΖΕΙΣ».
Πραγματικά ο Κώστας Μπόβολος, αποτέλεσε για τον συνδυασμό του Βαγγέλη Αργύρη την επιλογή που δεν δημιούργησε κανένα πρόβλημα και είχε την αποδοχή όλων των υποψηφίων, πολλοί εκ των οποίων τον γνωρίζουν απ’ την θητεία του στο Νομαρχιακό Συμβούλιο, όπου έκανε αντιπολίτευση ουσίας και όχι εντυπώσεων, αν και με τις υπερβολές του νομάρχη μπορούσε να κάνει και αντιπολίτευση εντυπώσεων. Το απέφυγε… Έκανε προτάσεις και πλέον βλέπει ότι πολλές εξ αυτών, να είναι και η άποψη των πολιτών, οι οποίοι πλέον στρατεύονται στη νέα προσπάθεια.
Ο Κώστας Μπόβολος στην εκδήλωση είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με πολλούς συμπολίτες μας και όπως ήταν αναμενόμενο έλαβε τα μηνύματα αισιοδοξίας για την επικράτηση του συνδυασμού που εκπροσωπεί, γεγονός που τον κάνει να είναι όλο και περισσότερο κοντά στους πολίτες.
Στην φωτογραφία τον βλέπουμε στο εκλογικό κέντρο, λίγο πριν την εκδήλωση με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Κώστα Σκανδαλίδη και τον υποψήφιο περιφερειάρχη Βαγγέλη Αργύρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: