Πέμπτη, 7 Οκτωβρίου 2010

Έμφαση στον αθλητισμό


Παλιός ποδοσφαιριστής και σήμερα ιδιοκτήτης παιδότοπου ο Δημήτρης Θόδης, υποψήφιος με τον συνδυασμό του Γιάννη Παπαλέξη, για το τοπικό συμβούλιο Άρτας. Ως ποδοσφαιριστής υπήρξε παράδειγμα. Έφτασε να αγωνίζεται στον ΗΡΑΚΛΗ, στην μεγάλη επαγγελματική κατηγορία και η αγάπη του για τον αθλητισμό είναι δεδομένη.
Ίσως η παρουσία του στο συγκεκριμένο ψηφοδέλτιο, έχει συμβολική και σημειολογική παρουσία. Να παλέψει με όλες του τις δυνάμεις για τον αθλητισμό, τις υποδομές και να μπορέσει να προτρέψει τα νέα παιδιά να ασχοληθούν με τον αθλητισμό και όχι με όσα επικίνδυνα προτρέπει η σύγχρονη ζωή.
Προπονητής UEFA, σήμερα ο Δημήτρης Θόδης, έχει την δυνατότητα να είναι κοντά στη νεολαία και αυτή την δυνατότητα χρησιμοποιεί για να πείσει ότι πρέπει να στηριχτεί η προσπάθεια του Γιάννη Παπαλέξη, για να αλλάξουν πολλά στην πόλη και φυσικά να δοθεί έμφαση και στον πολιτισμό και τον αθλητισμό.
Η αποδοχή που συναντάει στην επικοινωνία που έχει με τους πολίτες είναι σημαντική και προεξοφλεί, ότι θα είναι στα έδρανα του νέου θεσμού του τοπικού συμβουλίου, για να συνεισφέρει στην αλλαγή της πόλης μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: