Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010

Νέο παιδί με επαγγελματική δραστηριότητα!


Σπάνιο σήμερα να βρεις νέο παιδί, με επαγγελματική δραστηριότητα, την οποία δεν απέκτησε με το «μπάρμπα στην Κορώνη», αλλά με σκληρή δουλειά. Χειριστής σκαπτικών μηχανημάτων, μπουλντόζας για να ακριβολογούμε ο Παναγιώτης Σπάκας, είναι ένα παιδί που με την εργατικότητά του, την μεθοδικότητά του, αλλά και την παρουσία του δημιουργεί απ’ την πρώτη στιγμή την καλή εντύπωση σε όποιον απευθύνεται.
Υποψήφιος για το Τοπικό Συμβούλιο Άρτας, με τον συνδυασμό του Γιάννη Παπαλέξη, μπήκε σ’ αυτή την διαδικασία, γιατί θεωρεί ότι με την εργατικότητα και την διάθεση για προσφορά, όλα μπορούν να αλλάξουν και να γίνουν καλύτερα. Έχει και το προσωπικό του παράδειγμα. Δούλεψε από μικρός στις μπουλντόζες και τα άλλα μηχανήματα έργων και είδε τους κόπους του να δικαιώνονται, την ίδια στιγμή που άλλοι συνομήλικοί του, μπορεί να σκέπτονται τι θα κάνουν όταν μεγαλώσουν!
Αξίζει να μπουν στην αυτοδιοίκηση τέτοια παιδιά, τα οποία μπορούν να αποτελέσουν το παράδειγμα και για την ευρύτερη ενασχόληση των νέων με τα κοινά.
Θα είναι στο νέο θεσμό του Τοπικού Συμβουλίου Άρτας και θα μας δικαιώσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: