Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010

Γεράσιμος Σολδάτος: Να υποστηρίξουμε ευπαθείς ομάδες

Mε σημείο αναφοράς την υποστήριξη των ηλικιωμένων πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή τα εγκαίνια του Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων, στο Πάρκο της Νεάπολης, στην Πρέβεζα. Τους προσκεκλημένους καλωσόρισαν οι εργαζόμενοι, ο πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Γεράσιμος Σολδάτος και ο Δήμαρχος Μιλτιάδης Κλάπας.
Ο κ.Σολδάτος υπογράμμισε την ευθύνη που έχουμε όλοι να υποστηρίξουμε τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες ιδιαίτερα στις δύσκολες εποχές που διανύουμε, θυμίζοντας ότι τα τελευταία χρόνια η Δημοτική Αρχή έχει αναπτύξει μια δυναμική προς την κατεύθυνση αυτή, αναβαθμίζοντας τον ρόλο του ΚΑΠΗ, υλοποιώντας το πρόγραμμα Βοήθεια στο Σπίτι και προσφέροντας γεύματα αγάπης.
«Η ανθρωπιά και η επίδειξη αλληλεγγύης στον συνάνθρωπο απαιτούν την συνδρομή του κράτους» ανέφερε ο Δήμαρχος Πρέβεζας, σημειώνοντας ότι η Αυτοδιοίκηση ήρθε να καλύψει το κενό της πολιτείας, δημιουργώντας δομές που εξυπηρετούν εκατοντάδες συμπολίτες. Ο κ.Κλάπας ευχαρίστησε όλους όσοι εργάστηκαν για την λειτουργία του Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων, ενώ καταλήγοντας τόνισε ότι κι αν ακόμη τα χρήματα λείπουν ας περισσεύσει τουλάχιστον το χαμόγελο και η προσφορά προς αυτούς που το έχουν ανάγκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: