Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010

Στήριξη στους αγρότες της περιοχής


Γεωπόνος στην Διεύθυνση Γεωργίας Άρτας, για κάποιες δεκαετίες ο Θόδωρος Νάστος, είναι υποψήφιος στο συνδυασμό «ΓΕΦΥΡΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ» και η προσωπική του φιλοδοξία, είναι μέσα απ’ το νέο Δήμο Αρταίων, να σταθεί δίπλα στον αγρότη της Άρτας, που έχει πολλά προβλήματα και κανένας δεν ασχολείται ουσιαστικά με αυτά, αλλά αντίθετα κάθε προεκλογική περίοδο, εκφράζει το δήθεν ενδιαφέρον του, για να του αποσπάσει την ψήφο και από κει και μετά, τίποτα.
Γνωρίζει πολύ καλά τα προβλήματα των αγροτών και παραγωγών της Άρτας και είχε το θάρρος να διαφωνήσει δημόσια με επιλογές που ήταν εις βάρος των αγροτών. Θεωρεί ότι ο Δήμος Αρταίων, πρέπει να έχει έντονη την παρουσία του στην πεδιάδα και οι νέοι δημοτικοί σύμβουλοι να σταθούν δίπλα στον παραγωγό, ώστε και η πεδιάδα μας, να αποκτήσει και πάλι την αίγλη που της ανήκει.
Μπήκε δυναμικά στον προεκλογικό αγώνα. Με την παρουσία του, αλλά και την μέχρι τώρα προσφορά του, πείθει και θα έχει την επόμενη των εκλογών την ευθύνη να κάνει όσα λέει για τον αγρότη της Άρτας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: