Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010

Ετοιμάζει εκπλήξεις η Όλγα Γεροβασίλη


Στην τελική ευθεία για την ολοκλήρωση του συνδυασμού της βρίσκεται η υποψήφια δήμαρχος Όλγα Γεροβασίλη και οι πληροφορίες απ’ τον συνδυασμό της αναφέρουν ότι σ’ αυτόν θα υπάρχουν και εκπλήξεις από σημαντικά πρόσωπα τα οποία έχουν ήδη δηλώσει ότι θα πορευτούν μαζί τους και φυσικά θα καταστήσουν τον συνδυασμό πλειοψηφικό ρεύμα.
Όλο το προηγούμενο διάστημα η κα Γεροβασίλη έχει αποδείξει ότι κάνει στοχευμένες κινήσεις, οι οποίες φέρουν το θετικό αποτέλεσμα και δίδουν κύρος στον συνδυασμό της απ’ την μια και απ’ την άλλη είναι πρόσωπα που μπορούν να κινηθούν σ’ όλο το εύρος του νέου Δήμου και να πείσουν τους πολίτες για τους στόχους του αυτοδιοικητικού συνδυασμού σε σχέση με τη νέα πορεία και τις ανάγκες που θα προκύψουν.
Σ’ όλα τα χωριά του νέου Δήμου οι επισκέψεις της υποψήφιας δημάρχου και των συνεργατών τους αποτελούν το γεγονός και πρέπει να σημειωθεί ότι ο διάλογος που γίνεται παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και σε καμία περίπτωση δεν έχει τα χαρακτηριστικά του πως θα πάρουν τις ψήφους.
Η υποψήφια δήμαρχος Όλγα Γεροβασίλη σε κάθε περίπτωση δεν κρύβει την αισιοδοξία της για την τελική έκβαση του αγώνα της, ωστόσο επιμένει στους συνεργάτες και τους φίλους της ότι σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να υπάρχει επανάπαυση στο ότι ο συνδυασμός πάει καλά. Και αυτή και οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι, εντείνουν τις προσπάθειές τους να επικοινωνήσουν με όλους τους πολίτες.
Βεβαίως η συνολικότερη πολιτική κατάσταση, με την απογοήτευση που έχει καταλάβει τους πολίτες, βοηθάει το εγχείρημα της Όλγας Γεροβασίλη, η οποία από καιρό έχει δηλώσει ότι η αυτοδιοίκηση πρέπει να έχει άποψη και για τα συνολικότερα προβλήματα, όπως η κατάσταση που επικρατεί στην χώρα μας.
Τις επόμενες ημέρες στο πρόγραμμά της, η κα Γεροβασίλη έχει βάλει τις συναντήσεις με εκπροσώπους μαζικών φορέων, ώστε να έχει και την άποψή τους και επί πλέον να τους διαβεβαιώσει ότι με τη νέα δημοτική αρχή, η συνεργασία είναι δεδομένη και όλοι μαζί θα κληθούν να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα που υπάρχουν.
Τέλος ιδιαίτερη έμφαση έδωσε το προηγούμενο διάστημα στα ζητήματα που αφορούν τους νέους της περιοχής μας, με τους οποίους έχει την δυνατότητα να συζητάει και να αφουγκράζεται τον προβληματισμό τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: