Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010

Οι περιοδείες δίνουν το στίγμα…


Περιοδείες στα δημοτικά διαμερίσματα του νέου Δήμου Αρταίων έχει αρχίσει ο υποψήφιος δήμαρχος Γιάννης Παπαλέξης και σ’ αυτές τον συνοδεύει πάντα μεγάλος αριθμός υποψηφίων δημοτικών συμβούλων, που κι αυτοί με την σειρά τους δημιουργούν ξεχωριστό κλίμα, στην υποδοχή που απολαμβάνει ο υποψήφιος δήμαρχος.
Απλός και με διάθεση να ακούσει τον πολίτη, να σταθεί στο πρόβλημα που αντιμετωπίζει το χωριό ή κάποιοι κάτοικοι αυτού, ο Γιάννης Παπαλέξης, με την παρουσία του, δημιουργεί το διαφορετικό στην προεκλογική περίοδο που διανύουμε.
Σε καμία περίπτωση δεν αντιμετωπίζεται πολίτης με αλαζονεία, αφού το σύνθημα του υποψηφίου δημάρχου, είναι ότι σ’ αυτόν τον αγώνα που ξεκίνησε, δεν περισσεύει κανένας και το σημαντικότερο είναι ότι η άποψη του καθενός είναι χρήσιμη, την στιγμή που η αναζήτηση του καλύτερου αύριο για το νέο Δήμο Αρταίων, δεν μπορεί να είναι υπόθεση μερικών, τάχα, ειδικών.
Η έμφαση που δίνει ο υποψήφιος δήμαρχος Γιάννης Παπαλέξης στον διάλογο και η απόφασή του, να είναι πραγματικά δίπλα στον πολίτη, είναι τα στοιχεία που καθημερινά οδηγούν μαζί τους εκατοντάδες συμπολίτες μας, οι οποίοι δηλώνουν ότι με την παρουσία του συγκεκριμένου συνδυασμού, βλέπουν κάποια πράγματα να αλλάζουν.
Όσοι περνάνε οι ημέρες και οι περιοδείες του συνδυασμού και του υποψηφίου δημάρχου Γιάννη Παπαλέξη, θα είναι πιο συχνές και οι συζητήσεις για το μέλλον της πόλης περισσότερο ουσιαστικές, τα πράγματα θα είναι πολύ καλά και φυσικά μέρα με την ημέρα η αισιοδοξία για το τελικό αποτέλεσμα θα αυξάνεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια: