Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010

ΧΡ.ΜΠΑΪΛΗΣ: Ο Δήμος Πρέβεζας θα λειτουργήσει ενιαία

Στην παρουσίαση των υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων που απαρτίζουν τον συνδυασμό «Δημοτική Συνεργασία», καθώς και τους υποψήφιους της Δημοτικής Κοινότητας Πρέβεζας προχώρησε ο υποψήφιος Δήμαρχος Χρήστος Μπαΐλης. Τον κ.Μπαΐλη παρουσίασε ο εκπαιδευτικός Χαράλαμπος Δράκος, ενώ την πεποίθηση για νικηφόρα πορεία της «Δημοτικής Συνεργασίας», εξέφρασε ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης του συνδυασμού «Ήπειρος Τόπος να ζεις», Κώστας Αρβανίτης.
Ο Αντιδήμαρχος Πρέβεζας, Χαράλαμπος Τζούλης μετέφερε χαιρετισμό του Δημάρχου Μιλτιάδη Κλάπα, εκφράζοντας την βεβαιότητα ότι ο κ.Μπαΐλης θα ανταποκριθεί με επιτυχία στις αυξημένες υποχρεώσεις του Καλλικρατικού Δήμου.
Ο επικεφαλής της Δημοτικής Συνεργασίας επεσήμανε ότι ο νέος Δήμος θα λειτουργήσει ενιαία και συλλογικά, παρέχοντας σε όλους τους πολίτες υψηλές υπηρεσίες σε όλα τα επίπεδα.«Για εμάς ο πολίτης βρίσκεται πρώτα απ’ όλα», είπε χαρακτηριστικά ο κ.Μπαΐλης, δεσμευόμενος ότι ο ίδιος και οι συνεργάτες του θα καταβάλλουν κάθε προσπάθεια για να φτάσουν τον ενιαίο Δήμο ακόμη πιο ψηλά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: