Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010

Με σκηνικό την «Οδό Ονείρων»… έγιναν τα εγκαίνια


Με σκηνικό την “Οδό Ονείρων” πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της Δημοτικής Κίνησης «Δημόσιος χώρος Πρέβεζα - Λούρος – Ζάλογγο», με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο Πρέβεζας Γιάννη Ρέντζο. Ο κ. Ρέντζος στην αρχή της ομιλίας του μίλησε για την οδό ονείρων, για το Μάνο Χατζηδάκη και τους μουσικούς που έβαλαν από το 1960 την πόλη-κοινωνία στα τραγούδια τους, ενώ κράτησε τη βραδιά εορταστική.
Μίλησε για τη σχέση του με την πόλη αλλά και τους ανθρώπους που ανήκουν σε άλλα κόμματα. Είπε πως το πιο «απολιτικό» θέμα είναι να μιλήσουμε για την πολιτική των μεγάλων κυρίως κομμάτων και τόνισε ότι αναλύοντας, σχετική έρευνα για την πολιτική των κομμάτων για την πόλη βλέπει κανένας ότι δεν υπάρχει πολιτική ανθρωπιάς και προσέγγισης του απλού ανθρώπου.
Χαρακτήρισε τη δική του κίνηση λευκή και κάλεσε του πολίτες που θέλουν να ψηφίσουν λευκό να μην «σπάσουν» το ψηφοδέλτιο τους, να κάνουν αυτό που λέει η καρδιά τους, αφού όμως βεβαιωθούν πως το ψηφοδέλτιό τους είναι μια λευκή αθώα δράση.
Στα εγκαίνια της Δημοτικής Κίνησης «Δημόσιος χώρος Πρέβεζα - Λούρος – Ζάλογγο» παραβρέθηκε και χαιρέτησε ο ανεξάρτητος υποψήφιος Δήμαρχος Πρέβεζας Γιώργος Νίτσας ο οποίος ευχήθηκε στον κ. Ρέντζο καλή επιτυχία και σημείωσε πως τους συνδέει το γεγονός, ότι και ο ίδιος προΐσταται μιας ανεξάρτητης δημοτικής κίνησης που συμβολίζει μια ζωτική απεξάρτηση, από τον κομματισμό.
Η βραδιά πλαισιώθηκε μουσικά με τον Βασίλη Τζίμα στην κιθάρα και το τραγούδι και τον Ηλία Λιβιεράτο στο βιολί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: