Πέμπτη, 7 Οκτωβρίου 2010

Ο Κ. Αρβανίτης υπ. Αντιπεριφερειάρχης


Την υποψηφιότητα του Χημικού - Μηχανικού Κώστα Αρβανίτη για τη θέση του Αντιπεριφερειάρχη Πρέβεζας καθώς και τους 14 υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους του συνδυασμού “Ήπειρος τόπο να ζεις” για την Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας ανακοίνωσε στους εκπροσώπους των τοπικών μέσων ενημέρωσης ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Ηπείρου Βαγγέλης Αργύρης, τονίζοντας ότι πρόκειται για μια δυνατή ομάδα με την οποία θα δώσουν τη μάχη για να καταστήσουν την Ήπειρο τόπο να ζεις.
Οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι είναι: Αναγνώστου–Αδάμη Δήμητρα, Γάτσιος Κων/νος, Γιαννουλάτος Ευάγγελος, Γκάρτζιος Χρήστος, Ζάκας Γιώργος, Ιωάννου Νικόλαος, Καζαντζίδη Φωτεινή, Λέτσος Ευάγγελος, Νάσης Δημήτρης, Παπαδόπουλος Γιάννης, Πεπόνη Ευαγγελία, Σιαφάκας Δημοσθένης, Σωτηρίου Αλεξάνδρα, Χαλικιάς Μιχάλης.
Για τον αντιπεριφερειάρχη Κώστα Αρβανίτη ο κος Αργύρης ανέφερε ότι «αποτελεί μία σημαντική υποψηφιότητα, με σημαντική προσφορά στην τοπική κοινωνία και πολύ καλή γνώση των προβλημάτων της περιοχής αλλά και των δυνατοτήτων της». Ο 50χρονος Χημικός-Μηχανικός Κώστας Αρβανίτης, εργάστηκε στο Κέντρο Προγραμματισμού και Ερευνών (ΚΕΠΕ), στη Νομαρχία Πρέβεζας και στην ΕΤΑΝΑΜ. όπου διετέλεσε και διευθυντής της. Το 2007 προσλήφθηκε από τη ΜΟΔ στο Υπουργείο Οικονομίας και τον τελευταίο χρόνο, ήταν συνεργάτης του υφυπουργού Οικονομίας, με ευθύνη την παρακολούθηση θεμάτων, του ΕΣΠΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: