Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010

Με την ψυχή στο στόμα ο Εθνικός Φιλιππιάδας τα Γιαννιτσά 2-1

Ο Άρης Λώττας ήταν η χρυσή αλλαγή για τον Νίκο Λάππα στο σημερινό παιχνίδι του Εθνικού με την Αναγέννηση Γιαννιτσών.
Ο Λώττας μπήκε στο παιχνίδι στο 80΄ λεπτό στην θέση του Αλέκου Μπούρμπου και στο τελευταίο λεπτό του παιχνιδιού χάρισε στην ομάδα του την πολύτιμη νίκη.
Στο σημερινό παιχνίδι κυριάρχησε η δύναμη και το πάθος που είχε ως αποτέλεσμα τις πολλές κίτρινες κάρτες, και ο Εθνικός αναγκάστηκε να παίξει από το 62΄ λεπτό με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Παλιάγκα με δεύτερη κίτρινη κάρτα, αλλά βρήκε τα ψυχικά αποθέματα και κατάφερε να πάρει μια πολύ σημαντική νίκη στο 3΄ λεπτό των καθυστερήσεων.
Στο 18΄ λεπτό ο Γκούρτσας με κεφαλιά το 0-1, ενώ στο 49΄ λεπτό ύστερα από σέντρα του Μπούρμπου και κεφαλιά του Γατσέλου ήρθε η ισοφάριση για τον Εθνικό. Στο 93΄ λεπτό ήρθε η νίκη ύστερα από σέντρα του Ηλία και ο Λώττας από κοντά με σουτ έκανε το τελικό 2-1.
Διαιτητής ο κ. Μπουρμασόπουλος, με βοηθούς τον κ. Ρεντόπουλο, και τον κ. Παπαδημητρίου (Λάρισας).
ΕΘΝΙΚΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ: Σταυράκης, Πάνου, Μπαρκώσης, Παλιάγκας, Λέντζος, Κόλλινς, Ντέτσικας (83΄Ηλίας), Γατσέλος, Μπούρμπος (80΄ Λώττας), Φλορένσιο, Δημουλιάς (68΄ Μπαλάφας Δ.Α.).
ΑΝΝΑΓΕΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ: Κελπέκης, Φωτιάδης, Πεχλιβανίδης, Καρασαλίδης, Ιορδανίδης Ν., Χασάνογλου (69΄ Κατιανός), Καραμανλής, Σουλίδης,, Ιορδανίδης Γ., Γκούντα (31΄ Λαμπρογεώργος), Γκούρτσας.

Άνετα ο ΠΑΣ Πρέβεζα την Ελεούσα 4-1

Δεν συνάντησε δυσκολίες ο ΠΑΣ Πρέβεζα απέναντι στην Θύελλα Ελεούσας και παίζοντας κατά διαστήματα πολύ καλό ποδόσφαιρο πήρε εύκολα την νίκη με σκορ 4-1.
Πρωταγωνιστής του ΠΑΣ Πρέβεζα ήταν ο Νίκου που σημείωσε δυο τέρματα (12΄, 62΄) ενώ τα άλλα δυο γκολ των γηπεδούχων πέτυχαν οι Ναστούλης στο 37΄ λεπτό και ο Φλέγγας Χ. στο 72΄ λεπτό.
Το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι ήταν να μειώσουν στο 90 με τον Γκίκα.
Διαιτητής του παιχνιδιού ηταν ο κ. Τσιάκος της ΕΠΣ Θεσπρωτίας.
ΠΑΣ ΠΡΕΒΕΖΑ: Λιάσκος Α., Μπούκουρας (62′ Δήμας Χ.), Μάρκος, Φλέγγας Γ., Δήμας Θ. (62′ Δήμας Δ.), Χρήστου (80′ Αντωνόπουλος), Νίκου, Λιάσκος Ρ., Φλέγγας Χ., Ναστούλης, Μπρούβας.
ΘΥΕΛΛΑ ΕΛΕΟΥΣΑΣ: Ζαραβέλας, Βαζάτης, Κριβάσης, Γκίκας, Χαραλάμπους (44′ Μάντζιος), Δήμητσας, Χολέβας, Πάτσης, Νταλάκας (62′ Τσίος), Βελτσίστας (46′ Μόσχος) Μούτας.

Φιλοθέη - Απόλλων Πάργας 3-0

Στο 2ο ημίχρονο καλυτέρεψαν τα πράγματα για τη γηπεδούχο Φιλοθέη που τα βρήκε δύσκολα απέναντι στη νεανική ομάδα της Πάργας. Στο 1ο ημίχρονο η ομάδας μας είχε μόνο ένα καλό τρίλεπτο (19΄ - 21΄) στο οποίο αρχικά ο διαιτητής αρνήθηκε πέναλτι σε ανατροπή του Σταμάτη από τον τερματοφύλακα του Απόλλωνα και ακολούθησαν δύο καλές ευκαιρίες σε σουτ των Παπά και Χρηστογιάννη. Το πρώτο γκολ - λύτρωση ήρθε στο 71΄ με πλασέ του Παπά και τα άλλα δύο στο 89΄ με ψηλοκρεμαστό σουτ του Χρηστογιάννη και στις καθυστερήσεις του αγώνα με κεφαλιά του Τσάκαλου ύστερα από κόρνερ.

Φιλοθέη: Παπαχρήστος, Γιαννούλης Θ. (60΄λ.τ. Βράκας), Σταμάτης, Μαγκλάρας, Τσάκαλος, Μπιρμπίλης, Χρηστογιάννης, Γούλας, Παπάς, Λέκος (61΄ Νίκαρης), Καραχάλιος (90΄ Ζυγούρης)


Ο Αστέρας 2-0 μέσα στο Λούρο

Από νωρίς -στο 10΄- βρέθηκε να προηγείται η ομάδα των Ρόκκα με τον Μάλλιο που εκμεταλλεύεται με τον καλύτερο τρόπο λάθος έξοδο του τερματοφύλακα των γηπεδούχων. Το 0-2 έγινε στο 64΄ με κεφαλιά του Τάσου Δάρδα. Στο 21΄ τραυματίστηκε ο Τάτσης που αντικαταστάθηκε από τον Κακάβα.
Ο Αστέρας, που βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με καλύτερη διαφορά τερμάτων από τις τέσσερις ομάδες με τις οποίες ισοβαθμεί, υποδέχεται την επόμενη Κυριακή τον Τηλυκράτη Λευκάδας.
Αστέρας: Ντεκούλης, Καραθανάσης, Ζίγκηρης, Τσιφλίδης, Σιαφάκας, Χούσος, Λαζαρίδης, Τάτσης (21΄λ.τ. Κακάβας), Μάλλιος (77΄ Παπαρούνης), Δάρδας Τ. (88΄ Νταλάκας), Ευταξίας

«…Ή θα γίνω εγώ Πρόεδρος»

Υπό την απειλή "ή η ομάδα θα διαλυθεί, ή θα γίνω εγώ πρόεδρος" -ατόμου που δεν κατονομάζει- υποστηρίζει ότι αναγκάστηκε σε παραίτηση ο μέχρι τώρα πρόεδρος του Δ.Σ. του Αστέρα Ρόκκα, Χρήστος Κολιός.
Ο κ. Κολιός δε θέλησε να γίνει γνωστή η παραίτησή του πριν την αναχώρηση της αποστολής της ομάδας για το Λούρο όπου αντιμετώπιζε το Θρίαμβο για τη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος.
Η ανακοίνωση του κ. Κολιού
Σε συνεδρίαση του Δ.Σ. του Α. Ο. ΑΣΤΗΡ ΡΟΚΚΑΣ την Τετάρτη 22-9-2010, υπέβαλλα την παραίτησή μου από πρόεδρος και μέλος του Δ. Σ.
Μια θέση την οποία υπηρέτησα μετά από πρόταση του απερχόμενου προέδρου Σπύρου Ντεκούλη και όλων των μελών του Αστέρα στη Γενική Συνέλευση στις 20 Ιουνίου 2010.
Μια θέση που αφήνω ελεύθερη για να δώσει τιμή και δόξα σ’ αυτόν που μου έθεσε το δίλλημα: << Ή η ομάδα θα διαλυθεί, ή θα γίνω εγώ πρόεδρος>>
Η αξιοπρέπειά μου, οι αρχές μου για τον αθλητισμό και τον πολιτισμό και η αγάπη για την ομάδα μου με βοήθησαν για να δώσω εύκολα και άμεσα την απάντηση.
Εύχομαι του χρόνου τέτοιο καιρό, ο Αστέρας Ρόκκας να δίνει έστω και λίγο φως στο ποδόσφαιρο και στις καρδιές μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: