Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010

Σε διάταξη μάχης το ΠΑΣΟΚ για τις εκλογές

Με εγκύκλιο του Γραμματέα του Εθνικού Συμβουλίου συγκροτήθηκε σε Σώμα η Νομαρχιακή Επιτροπή Εκλογικού Αγώνα Ν. Άρτας του ΠΑΣΟΚ. Τις προηγούμενες μέρες πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνεδρίαση της Επιτροπής στο ξενοδοχείο «Βυζαντινόν» όπου παραβρέθηκε εκ μέρους της Κεντρικής Επιτροπής εκλογικού Αγώνα ο Βουλευτής Ημαθίας του Κινήματος Άγγελος Τόλκας ο οποίος κήρυξε την έναρξη του προεκλογικού αγώνα του ΠΑΣΟΚ στο Νομό.
Το ΠΑΣΟΚ θέτει δε διάταξη μάχης το στελεχιακό του δυναμικό καθώς και τους υποψήφιους με τα ψηφοδέλτιά του δίνοντας την κρίσιμη – όπως τη χαρακτηρίζει – μάχη των Αυτοδιοικητικών εκλογών και της πρώτης εφαρμογής του «Καλλικράτη», προσδοκώντας σε νίκη στις εκλογές. Ο κ. Τόλκας αναφέρθηκε στην ιδιαίτερη συγκυρία στην οποία βρίσκεται η χώρα τονίζοντας ότι ο "Καλλικράτης" και η διοικητική μεταρρύθμιση δίνει απάντηση σε πολλά από τα προβλήματα.
"Ο «Καλλικράτης» έρχεται ν’ απαντήσει στις δυσκολίες που μας έχει δημιουργήσει η κακή ανάπτυξη και διάρθρωση του ελληνικού κράτους και ο πήχης για μας μπαίνει στην επιτυχημένη εφαρμογή του «Καλλικράτη». Ο «Καλλικράτης» πρέπει να πετύχει με τους ανθρώπους οι οποίοι πιστεύουν σ’ αυτόν. Σαν κυβέρνηση προτείνουμε τον «Καλλικράτη» ως λύση, ως αντιμετώπιση σε πολλά προβλήματα και καλούμε όλους τους πολίτες της Άρτας, της Ηπείρου να πιστέψουν το θεσμό, να στηρίξουν το θεσμό με αυτούς τους ανθρώπους οι οποίοι τον στήριξαν, τον πίστεψαν και είναι εδώ να τον υπηρετήσουν. Δεν είναι ο «Καλλικράτης» και οι επόμενες τοπικές εκλογές καμία αναμέτρηση περί μνημονίου".
Όπως ανέφερε ο κ. Τόλκας ήδη στο νομό Άρτας έχουν ολοκληρωθεί οι διαδικασίες όσον αφορά τους Δήμους και τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθεί και επίσημα το ψηφοδέλτιο της περιφέρειας. Ερωτηθείς για το σκοπό της παρουσίας του στην Άρτα ο κ. Τόλκας είπε: «Να δώσουμε το μήνυμα ότι ο αγώνας μας είναι κοινός, ενιαίος και συντεταγμένος. Όλα τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ νομίζω ότι βρίσκονται στην πρώτη γραμμή.
Τιμούμε όλα τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ τα οποία έχουν δώσει μάχες από πολλές θέσεις και έχουν ανταποκριθεί σ’ αυτό και έχουν τιμηθεί και με την ψήφο και την εμπιστοσύνη των πολιτών εδώ τοπικά. Εμείς είμαστε εδώ για να κάνουμε τη συνολική προσπάθεια του κόμματος, τη συνολική έναρξη μιας προεκλογικής περιόδου και με όλες μας τις δυνάμεις συντεταγμένες χωρίς να υπάρχουν ζητήματα, χωρίς να υπάρχουν προβλήματα τα οποία αυτά έχουν λυθεί με τις διαδικασίες που νωρίς έχει θέσει το ΠΑΣΟΚ και επίσης από πολύ νωρίς έχει τελειώσει».

Δεν υπάρχουν σχόλια: