Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010

“Γνωριζόμαστε” λέει ο Παύλος Μίχας


«Γνωριζόμαστε» είπαν πολλοί συμπολίτες μας, απ’ όλα τα σημεία του νομού στον υποψήφιο περιφερειακό σύμβουλο Παύλο Μίχα, που όπως είναι γνωστό κατέρχεται στις εκλογές με τον συνδυασμό του Βαγγέλη Αργύρη. Και πολλοί εξήγησαν το γιατί και από πού…
-Απ’ τις κοινές αναζητήσεις, για το καλύτερο μέλλον του τόπου μας και του νομού, στα ορεινά χωριά, την πεδιάδα και την πέριξ του Αμβρακικού περιοχή. Απ’ την κοινή προσπάθεια που έγινε για την ανάπτυξη στην Άρτα και τα αποτελέσματα είναι εμφανή. Απ’ την αγωνία για τον άνθρωπο και την επίλυση των προβλημάτων του, με εμφανέστατο και πρώτο αυτό της εργασίας, στο οποίο ο υποψήφιος συνέβαλλε τα μέγιστα. Απ’ την υλοποίηση προγραμμάτων ανάπτυξης, με σκληρή δουλειά και χωρίς να υπολογίσει κόπο και χρόνο. Απ’ την ευαισθησία για τον πολιτισμό, τον αθλητισμό και τους νέους.
Δραστηριότητες στις οποίες ο Παύλος Μίχας πρωτοστάτησε. Δραστηριότητες, στις οποίες μπορεί να μην έπαιξε καθοριστικό ρόλο, αλλά πάντα τις στήριξε.
«Προχωράμε μαζί», είπαν εκατοντάδες συμπολίτες μας μέχρι σήμερα και πολλοί εξ αυτών εξήγησαν το γιατί…
-Για να γίνουν πράξη οράματα που έμειναν οράματα γιατί κάποιοι τα υποτίμησαν, για να γίνουν στο πλαίσιο του Καλλικράτη όσα δεν έγιναν μέχρι σήμερα εξ αιτίας της αδιαφορίας, όσων ασχολήθηκαν με την αυτοδιοίκηση, για να γίνουν και νέα βήματα, τα οποία οι πολίτες μπορεί και να μην έχουν συζητήσει ακόμη, για να γίνουν παρεμβάσεις με αποτελεσματικότητα, που σε τέτοιες δεν έχουμε συνηθίσει στο νομό Άρτας, για να μπορούν οι πολίτες να βλέπουν έργο και όχι να συζητούν για υποτιθέμενο έργο, όπως συνέβαινε μέχρι τώρα.
Οι πολίτες του νομού μας, έχουν από μόνοι τους δώσει το στίγμα για την προσπάθεια που ξεκίνησε ο Παύλος Μίχας. Και ο ίδιος ανταποκρινόμενος στα όσα οι πολίτες λένε, δηλώνει πως είναι δίπλα τους και φυσικά πως και γι’ αυτόν το στίγμα του εκλογικού αγώνα, είναι αυτό που οι πολίτες έχουν αποφασίσει. Που πιο απλά σημαίνει ότι έχει τον τρόπο να είναι ο θριαμβευτής των εκλογών, μιας και αυτό επιβάλλει η αναγνώριση της μέχρι τώρα προσφοράς του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: