Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010

Μ. ΚΛΑΠΑΣ: «Πολιτικό λάθος σύντροφε Βίτσα…»

Καταιγιστικές εξελίξεις στον Συνασπισμό Πρέβεζας. Η κρίση που είχε ξεσπάσει το τελευταίο διάστημα και οδήγησε στην παραίτηση δέκα εκ των δεκαπέντε μελών της Νομαρχιακής Επιτροπής του κόμματος την περασμένη Τρίτη , κορυφώθηκε την Παρασκευή με την παραίτηση του Δημάρχου Πρέβεζας Μιλτιάδη Κλάπα, από την Κεντρική Πολιτική Επιτροπή του κόμματος.
Της παραίτησης του κ.Κλάπα προηγήθηκε δήλωση του Γραμματέα της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος Δημήτρη Βίτσα, ο οποίος μίλησε για λαθεμένη διαχείριση του θέματος από πλευράς του κ.Κλάπα και μάλιστα χαρακτήρισε απαράδεκτη αντικομματική πράξη την δημοσιοποίηση πληροφοριών προς τα μέσα ενημέρωσης.
Ο Δήμαρχος Πρέβεζας Μιλτιάδης Κλάπας «απάντησε» με σκληρή γλώσσα στον κ.Βίτσα ,δηλώνοντας μεταξύ άλλων, ο κ,Βίτσας δεν είχε την πολιτική ευθύνη να παρέμβει αποφασιστικά για να σταματήσει την διχαστική δράση που ανέπτυξαν κάποιοι, όλο αυτόν τον καιρό. «Πολιτικό λάθος σύντροφε Βίτσα δεν είναι η υπεράσπιση της πολιτικής και της ανθρώπινης αξιοπρέπειάς μου.
Αντίθετα είναι πολιτικό έγκλημα η υπεράσπιση εκ μέρους σου των πιο ακραίων και διχαστικών λογικών που ζήσαμε στην πολιτική κίνηση της Πρέβεζας»,καταλήγει χαρακτηριστικά ο κ.Κλάπας, δηλώνοντας την παραίτησή του από την Κεντρική Πολιτική Επιτροπή του Συνασπισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: