Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010

Αποκλεισμός στα ημιτελικά για την Δέσποινα Παπαμιχαήλ

Εξέλειπαν πλέον και από τα διπλά του τουρνουά ITF $10.000 Thessaloniki οι Ελληνίδες τενίστριες, με το ζευγάρι της Δέσποινας Παπαμιχαήλ με την Ανδριάννα Χριστοπούλου να κάνουν πολύ καλή πορεία και να σταματούν στα ημιτελικά της διοργάνωσης.
Οι Παπαμιχαήλ και Χριστοπούλου επιβλήθηκαν στον 2ο γύρο των Cassar από την Μάλτα και Stamatova από την Βουλγαρία, παίρνοντας την πρόκριση για την τετράδα.
Εκεί έπεσαν πάνω σε δύο εμπειρότερες αθλήτριες, την Grajdek και την Mukhametova, με την δεύτερη να είναι στο Νο2 του ταμπλό και 545 της παγκόσμιας κατάταξης.
Οι Ελληνίδες πάλεψαν το ματς, ειδικά στο 2ο σετ, αλλά τελικά δεν τα κατάφεραν και ηττήθηκαν με 2-6 7-6(2) (10-4).

Μίλησε η ψυχή της πρωταθλήτριας


Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ στη πρεμιέρα της Α1 πέρασε από τη Μίκρα με 26-22 σε βάρος του ΠΑΟΚ. Περίεργο συμβάν: Η Ποιμενίδου στο 19΄ χτύπησε την τερματοφύλακα της Αναγέννησης, Καλασνίκοβα με τη μπάλα στο πρόσωπο την ώρα που εκτελούσε
πέναλτι και αποβλήθηκε.


Παρά την καλή εμφάνιση ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε με 22-26 από μία κατά πολύ καλύτερη Αναγέννηση Άρτας στη Μίκρα, στο πλαίσιο της πρεμιέρας του πρωταθλήματος της Α1 γυναικών.
Με ένα περίεργο συμβάν ολοκληρώθηκε η πρώτη αγωνιστική της Α1 Γυναικών. Η Ελένη Ποιμενίδου που παίζει φέτος στον ΠΑΟΚ αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα στο 19:34 της αναμέτρησης με την Αναγέννησης. Η Ποιμενίδου χτύπησε την τερματοφύλακα της Αναγέννησης, Καλασνίκοβα με τη μπάλα στο πρόσωπο την ώρα που εκτελούσε πέναλτι.

Οι διαιτητές τα χάσανε…

Βέβαια η Ποιμενίδου ζήτησε συγνώμη από την αντίπαλο της, όμως τιμωρήθηκε από τους διαιτητές, οι οποίοι προηγούμενα τα χάσανε και δεν ξέρανε τι να σφυρίξουν. Στη συνέχεια συμβουλεύθηκαν το παρατηρητή διαιτησίας που ήταν στη γραμματεία του αγώνα κι’ αυτός ήταν κάθετος για απ’ ευθείας κόκκινη κάρτα. Σημειώνουμε εδώ ότι αν η Καλασνίκοβα μετά το χτύπημα που δέχθηκε στο πρόσωπο δεν θα μπορούσε να συνεχίσει, τότε η Αναγέννηση ήταν υποχρεωμένη να αγωνιστεί «χωρίς τερματοφύλακα», αφού στον πάγκο της ομάδας δεν υπήρχε αντικαταστάτρια.
Σύμφωνα με τα όσα γράφηκαν στις αθλητικές ιστοσελίδες της Θεσσαλονίκης, ο ΠΑΟΚ είχε πολύ καλή αγωνιστική παρουσία απέναντι σε μία παραδοσιακή δύναμη του ελληνικού χάντμπολ. Με εξαιρετικές άμυνες και καλές επιθετικές επιλογές οι παίκτριες της Γρηγορίας Γκόλια (πρώην αθλήτρια της «Α» και σήμερα προπονήτρια του ΠΑΟΚ), βρίσκονταν κοντά στο σκορ καθόλη τη διάρκεια του αγώνα (ημίχρονο 10-12) και ίσως η εξέλιξη να ήταν διαφορετική αν δεν αποβαλλόταν με κόκκινη κάρτα η Ποιμενίδου στο 19΄.
Τα δεκάλεπτα: 3-5, 8-8, 10-12 (ημχ.), 13-17, 18-21, 22-26. Δίλεπτα: 4-6 Πέναλτι: 2/5-1/1 Κόκκινη: 19:34 Ποιμενίδου
Διαιτητές: Κάργατζης- Σταθόπουλος
ΠΑΟΚ (Γρηγορία Γκόλια): Μπαντή, Στάικου, Τζιώτα, Καραπαναγιωτίδου 2, Προκοπίδου 2, Γιουρούκη 4, Βασιλέσκου 4, Ποιμενίδου 3, Τσιούλα, Ξενοφώντος 1, Μουταφίδου, Νούλα 1, Σμαρδέλη 5, Κολονιάρη.
ΑΡΤΑ (Σωτήρης Ντάλας): Μπαλάφα 8, Σκουτέλα 6, Χήτα, Βέμη, Σαγάνη 2, Σκάρα 6, Αποστόλου, Τζουρμανά, Γρούμπα, Νάτση, Γκορντίεβα 4, Καλασνίκοβα.

Η Πρεβεζάνα βολεϊμπολίστρια Τζίνα Λαμπρούση έλαμψε στην εκδήλωση της ΕΟΠΕ μαζί με την Βίκυ Χατζηβασιλείου

Σε μια λαμπρή εκδήλωση, παρουσία 400 και πλέον, αθλητριών, προπονητών, παραγόντων και σπουδαίων ονομάτων και προσωπικοτήτων του ελληνικού βόλεϊ, πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα (27/09) στην Τεχνόπολις στο Γκάζι η παρουσίαση και η κλήρωση του πρωταθλήματος της Α1 γυναικών για τη σεζόν 2010-2011.
Την παράσταση έκλεψαν οι δώδεκα αθλήτριες-μοντέλα και ανάμεσα τους η Πρεβεζάνα βολεϊμπολίστρια του Ηρακλή Κηφισιάς Τζίνα Λαμπρούση η οποία εκπροσώπησε στην σημερινή κλήρωση τον σύλλογο της.
Την εκδήλωση παρουσίασε η γνωστή δημοσιογράφος και τηλεπαρουσιάστρια Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: