Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010

Όποιος διαφωνεί θα γίνεται κιμάς!

Η αντιπαράθεση που είχε ο υποψήφιος δήμαρχος Γιώργος Παπαβασιλείου με το νεαρό αγροτοσυνδικαλιστή Κώστα Τσόγκα, κάτω απ’ τα γραφεία της Νομαρχίας Άρτας, είναι ενδιαφέρουσα και δείχνει κατά τον καλύτερο τρόπο την άποψη που έχει ο δημαρχονομάρχης για όσους διαφωνούν μαζί του.
-Πες στον Παπαγεωργίου (σ.σ. τον πρώην υφυπουργό Υγείας), ότι μετά τις εκλογές θα τον κάνω κιμά, είπε ο υποψήφιος δήμαρχος απευθυνόμενος στον Κ. Τσόγκα κι εκείνος δεν άργησε να του απαντήσει:
-Σου έχει πει ποτέ κανένας αϊ γ…, του είπε για να πάρει η αντιπαράθεση ένταση και ο νεαρός αγροτοσυνδικαλιστής συνέχισε:
-Αν είσαι άνδρας, αυτά που λες σε μένα να πας να τα πεις στον ίδιο τον Παπαγεωργίου και όχι σε μένα…
Κάπου εκεί τελείωσε η συζήτηση και ο υποψήφιος δήμαρχος συνοδευόμενος από κάποιους παρατρεχάμενους της Νομαρχίας αποχώρησε.
Η συζήτηση μεν έχει το ενδιαφέρον της, αλλά έχει και συνέχεια, εξ ίσου αποκαλυπτική, μιας και την συγκεκριμένη συζήτηση την άκουσαν και άλλοι και φυσικά στόμα με το στόμα, έφτασε και στα χωριά του νέου Δήμου.
Την επόμενη ημέρα ο υποψήφιος δήμαρχος βρέθηκε σε χωριό του κάμπου και μόλις εισήλθε σε καφενείο του χωριού, βρέθηκε προ εκπλήξεως.
-Εσύ είσαι που θα κάνεις κιμά, όποιον διαφωνεί μαζί σου, του είπε νεαρός που βρισκόταν στο καφενείο.
Έμεινε άναυδος ο υποψήφιος δήμαρχος, μιας και περίμενε άλλη αντιμετώπιση. Δεν περίμενε να του βγει στα ίσα ο νεαρός, οπότε… μάζεψε την κουστωδία του και πήγε στο απέναντι καφενείο.

Επικίνδυνη νοοτροπία!

Ακόμα δεν βγήκε και αντιμέτωπος με πλείστα όσα (εκλογικά) προβλήματα ο υποψήφιος δήμαρχος Γιώργος Παπαβασιλείου και με την πλειοψηφία των συμπολιτών μας να πιστεύει ότι δεν υπάρχει περίπτωση να εκλεγεί, έχει την δύναμη να κάνει προγραφές. Να θεωρεί ότι μπορεί να κάνει «κιμά» τον πρώην υφυπουργό Υγείας Γιώργο Παπαγεωργίου, ο οποίος μπορεί να διαφωνεί, όπως και η πλειοψηφία των μελών της ΝΔ Άρτας, με την συγκεκριμένη επιλογή.
«Φαντάσου να ήταν και πιο ισχυρός σ’ αυτή την χρονική συγκυρία», μας έλεγε συμπολίτης μας που πληροφορήθηκε την αντιπαράθεση, για την οποία κάνουμε λόγο παραπάνω.
Κι όμως ο υποψήφιος δήμαρχος νομίζει ότι με τις απειλές μπορεί να κάνει τα πράγματα καλύτερα. Γίνονται πολύ χειρότερα και ο πολίτης που βλέπει τέτοια αλαζονεία και τέτοιον ρεβανσισμό, είναι αποφασισμένος να μην δώσει καμία ευκαιρία στον συγκεκριμένο υποψήφιο.
Θα πληρώσει αυτή την φορά, εκτός των άλλων και την αλαζονική συμπεριφορά του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: