Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010

Σύσκεψη για τους κανόνες προβολής των συνδυασμών

Κοινή σύσκεψη με τους εκπροσώπους των συνδυασμών που θα λάβουν μέρος στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές του Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Δημαρχείο Άρτας και συγκεκριμένα στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου μετά από πρόσκληση του Δημάρχου Άρτας Πάνου Οικονομίδη. Η σύσκεψη είχε ως αντικείμενο τον καθορισμό του τρόπου χρήσης των χώρων που θα διατεθούν στους συνδυασμούς των υποψηφίων κατά την προεκλογική περίοδο για την προεκλογική προβολή τους σύμφωνα με τη σχετική απόφαση του Υπουργού Εσωτερικών.
Από πλευράς του Δήμου μετείχε στη σύσκεψη ο αντιδήμαρχος Γιώργος Αθανασούλας ο οποίος μετά το πέρας της συνάντησης δήλωσε τα εξής: «Σύμφωνα με την εγκύκλιο που απεστάλη απ’ τον Υπουργό Εσωτερικών για τον τρόπο, τις χρήσεις και τη διάθεση των χώρων όπου θα γίνει η προβολή των συνδυασμών των υποψηφίων για τις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές όπως κάθε προεκλογική περίοδο το Δημοτικό Συμβούλιο πρέπει ν’ αποφασίσει, εάν οι εκπρόσωποι των παρατάξεων παραβρεθούν όλοι κατά τη σύσκεψη αυτή, η οποία έγινε σήμερα, και συμφωνήσουν για τον τρόπο της χρήσης και διάθεσης των χώρων προβολής τους.
Μετά από πρόσκληση του κ. Δημάρχου συγκλήθηκε αυτή η σύσκεψη των εκπροσώπων των παρατάξεων που θα συμμετέχουν στις δημοτικές και τις περιφερειακές εκλογές. Η κλήση απεστάλη σε όλους. Βέβαια δεν παραβρέθησαν όλοι. Συγκεκριμένα παραβρέθηκαν εκπρόσωποι των δημοτικών παρατάξεων: «Γέφυρα στο μέλλον», «Κοντά στο δημότη», «Δημοτική αλλαγή», «Μαζί και αύριο» και «Δημοτική κίνηση ανεξάρτητων πολιτών». Επίσης από πλευράς των υποψηφίων για την Περιφέρεια της Ηπείρου παραβρέθηκε εκπρόσωπος της «Αξιοβίωτης ανάπτυξης Ηπείρου».

Με καλό καιρό έγιναν τα
εγκαίνια της Εμποροπανήγυρης


Με καλό καιρό έγιναν την Κυριακή το βράδυ 26 Σεπτεμβρίου τα εγκαίνια της Εμποροπανήγυρης του Δήμου Αρταίων στο Εκθεσιακό Κέντρο όπου και φέτος παρατηρήθηκε κοσμοσυρροή. Χιλιάδες ήταν οι επισκέπτες που κατέκλυσαν το χώρο και παρακολούθησαν την τελετή των εγκαινίων η οποία περιλάμβανε αγιασμό, τη ρίψη βεγγαλικών και ψυχαγωγικό πρόγραμμα με λαϊκοδημοτική ορχήστρα ενώ ξεχωριστή νότα στα εγκαίνια έδωσε και φέτος με τη συμμετοχή της η Φιλαρμονική του "Σκουφά".
Την έναρξη της Εμποροπανήγυρης κήρυξε ο Δήμαρχος Αρταίων Παναγιώτης Οικονομίδης ο οποίος ευχαρίστησε τους εκθέτες και τους επισκέπτες που στηρίζουν χρόνια τώρα το θεσμό. Ο κ. Οικονομίδης ανέφερε επίσης ότι θα γίνει πρόταση στο Δημοτικό Συμβούλιο για μετονομασία του Εκθεσιακού Κέντρου Δ. Αρταίων σε «Εκθεσιακό Κέντρο Κων/νος Βάγιας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: