Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010

Με τον Στάθη Γιαννούλη ο Θόδωρος Σερβετάς

Την απόφασή του να είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό του δημάρχου Κομποτίου Στάθη Γιαννούλη, ανακοίνωσε ο πρώην υποψήφιος δήμαρχος Πέτα Θόδωρος Σερβετάς.
Στην ανακοίνωσή του, ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν στην απόφαση αυτή.
Αναλυτικά αναφέρει τα εξής:

Αγαπητοί συνδημότες και συνδημότισσες,

Ο Καλλικράτης είναι πλέον νόμος του κράτους και καλούμαστε όλοι μας να συνυπάρξουμε αρμονικά και δημιουργικά, ως δημότες του νεοσύστατου Δήμου Ν. Σκουφά.
Υπήρξαν πολλές αντιδράσεις και ενστάσεις για τη δημιουργία του νέου μας Δήμου, κυρίως από την τοπική κοινωνία του Δήμου Πέτα, και όπως γνωρίζεται συμμετείχα ενεργά σε αυτές. Διαφώνησα με την όλη μεθόδευση, καθώς στο σχεδιασμό του Δήμου, δεν ακολουθήθηκε μια τεχνοκρατική προσέγγιση των πραγμάτων και δεν ακούστηκε η φωνή των πολιτών. Αποτέλεσμα, η δημιουργία ενός Δήμου με μεγάλη πολυπλοκότητα, πολλά προβλήματα και πολλές αντιθέσεις. Για το λόγο αυτό συνεχίζω να προσδοκώ μια διόρθωση στο μέλλον.
Με δεδομένη όμως τη νέα πραγματικότητα, και έχοντας αμέριστη διάθεση προσφοράς αποφάσισα να είμαι ξανά υποψήφιος. Με πολύ περίσκεψη, αξιολόγησα τις υποψηφιότητες και πήρα την απόφαση να είμαι παρόν και να δώσω τη μάχη δίπλα στον πετυχημένο και ανεξάρτητο υποψήφιο δήμαρχο Ευστάθιο Γιαννούλη.
Πιστεύω ακράδαντα, ότι στην τρέχουσα συγκυρία είναι ο μόνος που μπορεί να αμβλύνει τις αντιθέσεις του νέου Δήμου και να τον κάνει να λειτουργήσει γρήγορα και αποτελεσματικά, προς όφελος των πολιτών του.
Τις δημοτικές αρχές που είχαμε τις τελευταίες τετραετίες στο Δήμο Πέτα τις ζήσαμε, τις είδαμε, και δυστυχώς δεν στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων. Ανοργανωσιά, προχειρότητα, αδιαφορία, υπανάπτυξη είναι τα κύρια στοιχεία που τις χαρακτήρισαν και μας άφησαν ως ανάμνηση.
Σήμερα, έρχονται με φρέσκες ψεύτικες υποσχέσεις, με νέα ΘΑ. Αντισταθείτε στην πρόκλησή τους και μην υποκύψετε σε όποιες πιέσεις.
Φίλες και φίλοι, ελάτε μαζί, να συνεργαστούμε, να δημιουργήσουμε τις βασικές υποδομές (ύδρευση, αποχέτευση, άρδευση) που έχουμε ανάγκη και χρονίζουν, να κατασκευάσουμε σχολεία και χώρους άθλησης για τα παιδιά μας, να φέρουμε ανάπτυξη, να δώσουμε νέες δυνατότητες απασχόλησης στους δημότες μας, να βελτιώσουμε την ποιότητα ζωής μας, να προστατεύσουμε το περιβάλλον, να αποκτήσουμε αυτά που μας αξίζουν, αυτά που μας στέρησαν.
Να είστε σίγουροι, ότι θα σταθώ άξιος της εμπιστοσύνης σας και δεν θα παρεκκλίνω από τις αρχές μου. Η διαφάνεια, η χρηστή διαχείριση και η ανιδιοτέλεια, θα αποτελούν οδηγό των ενεργειών και των αποφάσεών μας.
Ζητώ τη στήριξή σας, για να μπορέσω με όρεξη και μεράκι να προσφέρω στον τόπο μου. Υπόσχομαι ότι με σκληρή δουλειά και υπευθυνότητα θα δικαιώσω τις προσδοκίες σας.

Μαζί με σας και εγώ. Σας ευχαριστώ θερμά.
Καλή μας επιτυχία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: