Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010

Ο Χρ. Παπάζογλου θα προχωρήσει…

Του ΚΩΣΤΑ ΓΚΕΤΣΗ

Την περασμένη Τετάρτη ο υποψήφιος δήμαρχος Χρήστος Παπάζογλου, ανακοίνωσε και τα ονόματα άλλων υποψηφίων δημοτικών συμβούλων και με τον τρόπο αυτό έδωσε την καλύτερη απάντηση σε όσους είχαν… ιδρώσει να διαδίδουν ότι δεν πρόκειται ο συνδυασμός του συγκεκριμένου δημάρχου να φτάσει στις εκλογές, υλοποιώντας την επιθυμία του έτερου υποψηφίου του ίδιου χώρου, που βλέπει ότι με τον συνδυασμό αυτό τα πράγματα, για τον ίδιο, δεν πάνε καθόλου καλά.
Και τα γνωστά «παπαγαλάκια» της πλατείας Μονοπωλίου, ακούγοντας την είδηση της ανακοίνωσης των συγκεκριμένων ονομάτων, έψαχναν τον τρόπο να… συντονιστούν για να απαντήσουν και να τους πει ο υποψήφιος, τι πρέπει να πουν, για να υποβαθμίσουν την προσπάθεια που γίνεται και αφορά ανθρώπους, που έχουν το θάρρος να διαφωνούν και το κάνουν με τόλμη, χωρίς τους υπολογισμούς που μπορεί να κάνουν όσοι συμμετέχουν στα κομματικά ψηφοδέλτια και εξασφαλίζουν υποσχέσεις, για να ζουν με αυτές μέχρι τις εκλογές.
Οι πληροφορίες που η «Γ» έχει αναφέρουν ότι την ερχόμενη εβδομάδα, θα υπάρξουν και νέες ανακοινώσεις απ’ την πλευρά του Χρήστου Παπάζογλου, οι οποίες, δεν θ’ αφήνουν περιθώρια… δράσης στα «παπαγαλάκια» του νομάρχη, τα οποία συχνά πυκνά συναντάς να ανεβαίνουν τα σκαλιά της Νομαρχίας, για «να πάρουν την γραμμή» της απάντησης.
(Δεν χρειάζεται να θυμίσουμε, ότι αυτό το Δημόσιο Κτίριο, έχει μετατραπεί σε εκλογικό κέντρο του νομάρχη, χωρίς κανένας να μιλάει, χωρίς κανένας να αντιδράει, αλλά αυτό είναι μι άλλη ιστορία, για την οποία μπορούμε να μιλήσουμε, με στοιχεία, σε επόμενο σημείωμα).
Η προσπάθεια του υποψηφίου δημάρχου Χρήστου Παπάζογλου ξεκίνησε και δεν πρόκειται να σταματήσει εδώ. Ο ίδιος ο υποψήφιος και οι συνεργάτες του κάνουν τις παρεμβάσεις τους και δείχνουν αποτελεσματικές. Άρα θα έχουν αποτέλεσμα.
Αυτοί που εδράζουν την όποια αισιοδοξία τους στην προσπάθεια υποβάθμισης της εν λόγω προσπάθειας, θα έχουν σε μικρό διάστημα από τώρα να κάνουν τον απολογισμό των λαθεμένων επιλογών τους. Γιατί όσο δεν πείθουν ότι απέναντι δεν υπάρχει τίποτα, δεν μπορούν να έχουν μαζί τους κάποια στελέχη, τα οποία θα φέρουν και τον κόσμο κοντά στον συνδυασμό, αλλά και να λειτουργήσουν συνολικά υπέρ της εκλογής του κ. Παπαβασιλείου.
Επέλεξε ο νομάρχης Γιώργος Παπαβασιλείου και οι συνεργάτες του, λάθος δρόμο για να πάνε στις εκλογές. Προσπαθώντας να υποτιμήσουν όσους έχουν διαφορετική άποψη. Και τώρα εισπράττουν τα αποτελέσματα των επιλογών τους. Με χαρακτηριστικότερο την εικόνα του ψηφοδελτίου, που μέχρι σήμερα έχει παρουσιάσει, χαρακτηριστικά του οποίου είναι η ανάκληση γερόντων εκ της αποστρατείας και η κατανομή αξιωμάτων για την επόμενη ημέρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: