Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010

ΒΑΣΩ ΜΠΑΝΤΑΛΟΥΚΑ: Με όραμα για την σύγχρονη Άρτα


Δυναμική η παρουσία της κας Βάσως Λιόντου – Μπανταλούκα, στον συνδυασμό του υποψηφίου δημάρχου Γιώργου Παπαβασιλείου. Η υποψηφιότητά της ανακοινώθηκε απ’ τις πρώτες του εν λόγω συνδυασμού και δημιούργησε την αίσθηση που αναμενόταν, μιας και πρώτη φορά μετέχει στις δημοτικές εκλογές και έχει ως δεδομένη την συμπαράσταση πολλών συμπολιτών μας απ’ την πόλη και τα χωριά του νέου Δήμου Αρταίων.
Διευθύντρια στην Δημόσια Οικονομική Υπηρεσία Άρτας και Επιθεωρήτρια στο Υπουργείο Οικονομικών η κα Μπανταλούκα έχει άποψη για τα δρώμενα στο νομό μας και στις συζητήσεις που κάνει δηλώνει ξεκάθαρα ότι δεν επιθυμεί την εκλογή της, για να πάρει μια θέση στα έδρανα του Δημοτικού Συμβουλίου, αλλά μέσα απ’ αυτή την θέση να προσθέσει τον δημιουργικό της λόγο και να γίνει κάτι καλό στην πόλη, να γίνει κάτι που θα μείνει και σε καμία περίπτωση, να μην είναι ενάντια στην θέληση και την άποψη των πολιτών.
Η συζήτηση για τον σταυρό προτίμησης, δεν είναι για την υποψήφια του συνδυασμού «ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΗ», μια αγχώδης διαδικασία. Η ίδια λέει ότι ο σταυρός προτίμησης δεν είναι αυτοσκοπός. Και με νόημα τονίζει ότι η αναζήτηση του σταυρού προτίμησης, είναι η αφορμή διαλόγου με τους πολίτες, για να διαμορφώσει άποψη, η οποία θα ανταποκρίνεται στις επιθυμίες και τα οράματα όλων των συμπολιτών μας.
Ιδιαίτερα δραστήρια και δυναμική γυναίκα η Βάσω Λιόντου – Μπανταλούκα, απολαμβάνει την εκτίμηση των συμπολιτών μας και είναι σίγουρο πως θα της δώσουν όλοι αυτοί, την δυνατότητα, να προσφέρει σ’ αυτή την πόλη το κάτι παραπάνω.

Δεν υπάρχουν σχόλια: