Πέμπτη, 30 Σεπτεμβρίου 2010

Δυναμική νίκης δείχνει το ψηφοδέλτιο του Γ. Ζυγούρη


Δυναμική προσδίδουν στο ψηφοδέλτιο του ανεξάρτητου υποψηφίου δημάρχου Ζηρού Γιώργου Ζυγούρη, οι πολίτες του νέου Δήμου που το πλαισιώνουν, με κύριο χαρακτηριστικό την διάθεση για προσφορά και την γνώση των προβλημάτων της περιοχής, παράλληλα με την αυτοδιοικητική εμπειρία που διαθέτουν πολλά εκ των στελεχών του συνδυασμού.
«Ο συνδυασμός γνωρίζει μεγάλη ανταπόκριση σε όλες τις περιοχές του νέου Δήμου Ζηρού, από όλες τις ηλικιακές ομάδες της τοπικής κοινωνίας, από όλο το φάσμα των επαγγελμάτων, από γυναίκες και άνδρες», επισημαίνει στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Γιώργος Ζυγούρης.
Για την συγκρότηση του συνδυασμού ο κ. Ζυγούρης, στην δήλωση που συνόδευσε την ανακοίνωση του συνδυασμού επισημαίνει: Μας πλαισιώνουν ενεργοί πολίτες που εκφράζουν το σύνολο των κοινωνικών δυνάμεων του δήμου μας. Ενεργοί πολίτες που πιστεύουν στο όραμα της ανεξάρτητης αυτοδιοικητικής κίνησης συμπορεύονται μαζί μας, συνδιαμορφώνοντας το ψηφοδέλτιο «νίκης» των εκλογών του Νοεμβρίου. Πολίτες με γνώσεις, εμπειρία και όρεξη για δουλειά. Κοινή θέληση και στόχος όλων μας , ο νέος Δήμος να γίνει δήμος πρότυπο. Δήμος των έργων, της ανάπτυξης , δήμος στην υπηρεσία των πολιτών. Μαζί προχωράμε κοιτάζοντας μπροστά αφήνοντας πίσω το παρελθόν».
Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο υποψήφιος δήμαρχος Γιώργος Ζυγούρης, για να καταλήξει στις αποφάσεις συγκρότησης του συνδυασμού του, χρειάστηκε να επικοινωνήσει με όλους τους πολίτες του νέου Δήμου και εκ των συζητήσεων αυτών να εξάγει τα συμπεράσματά του, για το πώς και με ποιους πρέπει να συγκροτηθεί ο συνδυασμός του.
Περιέλαβε πολίτες με εμπειρία στην αυτοδιοίκηση, που είναι χρήσιμοι για να συνεργαστούν αρμονικά με τους νέους ανθρώπους, που είναι η πλειοψηφία των υποψηφίων του συνδυασμού.

Υποψήφιοι Σύμβουλοι

1. Απόστολου Χρήστος του Αποστόλου
2. Βέργος Θεόδωρος του Κωνσταντίνου
3. Βέργος Λάμπρος του Αριστοτέλη
4. Γιάννος Γεώργιος του Σπυρίδωνος
5. Γιολδάσης Απόστολος του Ευστρατίου
6. Γιολδάσης Δημήτριος του Βασιλείου
7. Ευάγγελου Κωνσταντίνος του Ευαγγέλου
8. Θεοχαροπούλου-Βέτσου Ιωάννα του Παναγιώτη
9. Καλαμίδας Παναγιώτης του Αθανασίου
10. Κατραχούρας Κωνσταντίνος του Στέφανου
11. Κώστα-Γκαρτζώνη Καλλιόπη του Λάμπρου
12. Κώστας Σταύρος του Χρήστου
13. Μπακάρας Κωνσταντίνος του Χρήστου
14. Παπατσίμπας Μιχάλης του Ιωάννου
15. Παπαφωτίου Γεώργιος του Φωτίου
16. Πετσούκη-Ζυγούρη Άννα του Γεωργίου
17. Ρίζος Χρήστος του Βασιλείου
18. Σιντόρης Κωνσταντίνος του Σπυρίδωνος
19. Σφρίντζερης Ιωάννης του Σταύρου
20. Σταυρόπουλος Βασίλειος του Ευάγγελου
21. Σταύρου Δημήτριος του Περικλή
22. Υφαντής Γεώργιος του Σωτηρίου
23. Χουλιάρας Λάμπρος του Ιωάννου

Δεν υπάρχουν σχόλια: